Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Paylaşımlı olmasıda gerekmiyor. İlk önce içini açıp bak.
Yaparsan bi konu açda bizde bilelim belki bizde yapalım şöyle 10750h 1660Tisağolun
nasıl yani hocamYaparsan bi konu açda bizde bilelim belki bizde yapalım şöyle 10750h 1660Ti
anlamadımYaparsan bi konu açda bizde bilelim belki bizde yapalım şöyle 10750h 1660Ti
Parçalar birleşikse değiştirmezsin.işlemciyi core 2 duo dan intel core i3 yapıcam ekran kartınıda değiştiricem ekran kartı tavsiyesi?
darboğaz yapmasın diye
İlk önce laptop marka model belirt.nasıl yani hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım
Yani parçaları değiştirirsen "dizüstü bilgisayrın parçaları değiştirdim" diye konu aç bizde anlayalım sonra bizde yapalım demek istedimnasıl yani hocam
anlamadım
İlk önce laptop marka model belirt.
he ok
Her laptopta ekran kartı ve işlemci değişmiyor ekran kartı için mxm gerekli işlemci değişiyor olsa bile aynı nesil veya belki 1 üst nesil takılabilir ve bios kabul etmeyebilir de ve çoğu işlemci anakarta lehimdir..modelini hatırlamıyorum markayıda laptop tam benim değil tanıdığımdan gelicek bana sadece sistemi gösterdi
.
.
yani ekran kartı için mx110 mu önerirsiniz?Her laptopta ekran kartı ve işlemci değişmiyor ekran kartı için mxm gerekli işlemci değişiyor olsa bile aynı nesil veya belki 1 üst nesil takılabilir ve bios kabul etmeyebilir de ve çoğu işlemci anakarta lehimdir..
Ekran kartınız mxm içermiyor sanırım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/nvidia-gt240m-degisir-mi.87439/nvidia gt240m 1gb
İşlemci tam model vermediğiniz için yorum yapamam bunun yanında anakart chipset önemli.inte core 2 duo
Ekran kartınız lehimli MXM değil.yani ekran kartı için mx110 mu önerirsiniz?