Hocam inşallah öyle olur şimdi o kadar para verdim yurtdışından geleceği için erkenden gelsin dedimHocam sanırım iki tane 2280 slotu var. İnternette gezindim de başka forumlarda öyle demişler. Bilgisayarının içini çekip atmış adam.
Hocam SSD elime ulaştı bugün ve pc açıp baktığım zaman dediğiniz gibi 2 adet 2280 slotu bulunmaktaHocam sanırım iki tane 2280 slotu var. İnternette gezindim de başka forumlarda öyle demişler. Bilgisayarının içini çekip atmış adam.
Gen 3 hızları olması gerek bu. Bir sorun yok.Hocam SSD elime ulaştı bugün ve pc açıp baktığım zaman dediğiniz gibi 2 adet 2280 slotu bulunmakta
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aldığım değerler bunlar sizce nasıl iyi midir?
SSD de gen 4 yazıyor da sorun yoksa iyi yaGen 3 hızları olması gerek bu. Bir sorun yok.
Ben o Gen 4'e hiç dikkat etmedim ilk attığın zaman. Bugün attığın test sonuçlarından sonra farkettim.SSD de gen 4 yazıyor da sorun yoksa iyi ya![]()
Ürüne ait marka model bilgisi nedir ?Hocam SSD elime ulaştı bugün ve pc açıp baktığım zaman dediğiniz gibi 2 adet 2280 slotu bulunmakta
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aldığım değerler bunlar sizce nasıl iyi midir?
Ben o Gen 4'e hiç dikkat etmedim ilk attığın zaman. Bugün attığın test sonuçlarından sonra farkettim.
Aldığım SSD crucial p3 plus 1 TBÜrüne ait marka model bilgisi nedir ?
PCIe 3.0 x4 için test gayet iyi, dolu değerler...Aldığım SSD crucial p3 plus 1 TB
Teşekkür ederim yorumunuz içinPCIe 3.0 x4 için test gayet iyi, dolu değerler...