Yardım Laptop Uyku Modunda Aşırı Isınıyor

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Merhaba arkadaşlar. Yeni Asus ROG Strix G16 laptop aldım. Uyku modunda bırakıp yatıyorum, başıma iki kez şöyle bir şey geldi. Bu sabah laptopu açtım ve 94 derece hayvan gibi yanarken buldum. 5 dk fln fanlar sonda çalışınca düştü ama kaç saattir böyle 95 derecede duruyor haberim yok. Bunun sebebi nedir arkadaşlar, bir yerde Windows 11'in uyku modunda sorun olduğunu gördüm ama doğru mudur? Nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz.

videoda asusun uyku modunda sorun olduğunu söylemişti ondan olabilir güncelleme falan var ise yapabilirsin yazılımsal bir sorundur çok yüksek ihtimalle
Hocam teknik destekle iletişime geçtim sürücüleri ve bios fln güncelleyin dedi link attı bir güncelleyelim bakalım nolacak. Sonra da olmazsa servise getirin diyor, abi işimiz gücümüz var uzaktan hallediver işte, yedekte 10 tane bilgisayarım yok ki benim.

Hocam teknik destekle iletişime geçtim sürücüleri ve bios fln güncelleyin dedi link attı bir güncelleyelim bakalım nolacak. Sonra da olmazsa servise getirin diyor, abi işimiz gücümüz var uzaktan hallediver işte, yedekte 10 tane bilgisayarım yok ki benim.
güncelleyince geçer diye tahmin ediyorum

güncelleyince geçer diye tahmin ediyorum
Umarım hocam, bir de W11 uyku modunda bir sorun var diyorlar yabancı forumlarda. Uyku yerine kış uykusu yani hibernate modunu da aktif ettim hadi bakalım :)

Nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz.
Asus pc lerde uyku modu yok, klavye ışığı yakmak için uyanıyor sürekli.

Hazırda beklet kullan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teknik destekle iletişime geçtim sürücüleri ve bios fln güncelleyin dedi
kardeşim mousepad değiştir kesin o yüzden, o da olmazsa binanın tesisatından. O da olmazsa odada telefon bulundurma. Biz kusursuz pc yapıyoruz

Asus pc lerde uyku modu yok, klavye ışığı yakmak için uyanıyor sürekli.

Hazırda beklet kullan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim mousepad değiştir kesin o yüzden, o da olmazsa binanın tesisatından. O da olmazsa odada telefon bulundurma. Biz kusursuz pc yapıyoruz
Valla yine bir işe yaramadılar, ben kendim hallettim şu an sorunu, baktım internette de hazırda beklet kullan demişler öyle yapıyorum. Şimdi ben bunu bir şeyler açık şekilde hazırda beklet moduna alsam yine cayır cayır yanıyor halde bulmam di mi sabah hocam? Sizin tecrübeniz vardır :)

hazırda beklet bütün verileri rame kaydedip cihazı tamamen kapatır. O yüzden ben daha faydalı buluyorum. Uyku her şeyi açık bırakıyor dokununca uyanması için.

hazırda beklet bütün verileri rame kaydedip cihazı tamamen kapatır. O yüzden ben daha faydalı buluyorum. Uyku her şeyi açık bırakıyor dokununca uyanması için.
Hocam ben bundan sonra asla uyku moduna almam. Hazırda beklete aldım sabah bir baktım buzdolabı gibi miss, batarya da hiç düşmemiş. Oldu bu iş 💪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri