Neler Yeni

Laptop Watt Kısıtlaması

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba Hp Victus 16-S1002NT
laptobum var ekran kartım normalde 120w ama kısıtlandığı için 81w bu kısıtlamayı nasıl kaldirabilirim ve kısıtlamayı kaldirmamin bir sakıncası var mı?

Arkadaşlar merhaba Hp Victus 16-S1002NT
laptobum var ekran kartım normalde 120w ama kısıtlandığı için 81w bu kısıtlamayı nasıl kaldirabilirim ve kısıtlamayı kaldirmamin bir sakıncası var mı?
omen gaming hub kulanıyormusunuz? Ayrıca furmark gibi testlerdede mi çıkmıyor yukarıya wattlar

omen gaming hub kulanıyormusunuz? Ayrıca furmark gibi testlerdede mi çıkmıyor yukarıya wattlar
hocam kusura bakmayın görmedim omen gaming hub kullanıyorum,furmarktan yaptım testi gpu usage %100 olsa bile maksimum 80w kullanıyor laptobun yorumlarında biri yazmıştı kısıtlama var diye ben de gördükten sonra test ettim ve aynı sonucu aldım

hocam kusura bakmayın görmedim omen gaming hub kullanıyorum,furmarktan yaptım testi gpu usage %100 olsa bile maksimum 80w kullanıyor laptobun yorumlarında biri yazmıştı kısıtlama var diye ben de gördükten sonra test ettim ve aynı sonucu aldım
Hocam laptoplarda yüksek wattlar 90dan sonra pek bir işe yaramıyor kazıklama gibi bişey diye biliyorum

hocam öyle bir şey olduğunu ilk kez duyuyorum
aynen 100w dan sonra 140w ile pek fark fps göremedim. pc hpcası mı donanım arşivi mi videosu da vardı hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 80w da düşük

bilmiyorum kardeşim. eminmisin ürününün 120w olduğuna. eğer öyleyse araştırıp bulabilirsin. yada servisi ara.

Geri