Hp victus 16 anlamadığım fps problemi

Nagi.

80+
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
295
Reaksiyon skoru
62
selamlar arkadaşlar elimde hp victus 16 var modelini hatırlamıyorum ama özellik olarak 16 gb ram 3060 110 watt olması lazım i7 12700h var remnant 2 düşük ayarlarda bile çok kasıyor kapı açıyorum mesela kasıyor başka bişey yapıyoruz kasıyor başka oyunlardada böyle ısı problemi de çok gözlemleyemedim yapmam gereken ek bir şey mi var
 
Şu laptobu almayın aldırtmayın diye boşuna demiyorum. Cihazın ısınıyor olabilir yada yazılım problemleri olabilir en sorunu donanım problemi var fakat eğer donanımsal ise hp asla geri adım atmıyor o cihazı o şekilde kullanman gerekecek.
 
Sıcaklıklara ne ile bakıyorsun ? Fişe takılı mı bilgisayar oyun oynarken. Bir de bilgisayar yönetim panelinden performans moduna çek normal modda bazı bilgisayarlarda 70w sınırlı oluyor.
 
Geri
Top