Bir de "Driver Booster" indirip deneyin bakalım.Baktım evet tam takılı bi sıkıntı gözükmüyor, Casper Nirvana NB 15.6 TW9 diye geçiyor
Bende baktım ama bulamadım driver. Çok ayar oldum çözülmesini en az sizin kadar istiyorum şu an
Bir de "Driver Booster" indirip deneyin bakalım.Baktım evet tam takılı bi sıkıntı gözükmüyor, Casper Nirvana NB 15.6 TW9 diye geçiyor
Ya bende uğraştığınızın farkındayım teşekkür ederim bunun için fakat zaten driver booster kullanıyorumBir de "Driver Booster" indirip deneyin bakalım.
Bende baktım ama bulamadım driver. Çok ayar oldum çözülmesini en az sizin kadar istiyorum şu an![]()
Ya öncedende böyleydi sonra çözülmüştü fakat sorunum internet kopmasıydı şimdi, tekrar wifi açılmıyor 2 sorun birden yani böyle bişey almaya ihtiyaç duymuyorum şahsen çünki yazılımsal bir sorun olarak düşünüyorum benHiçbir çare bulamassan bunu al https://www.googleadservices.com/pa...wiRoqvro_roAhUcwMQBHT7dBCQQwg96BAgJEAs&adurl=
Benim elimde olsaydı şu an da çoktan formatı yemişti sanırım. Formatlayın efendim yapacak bir şey yokYa bende uğraştığınızın farkındayım teşekkür ederim bunun için fakat zaten driver booster kullanıyorum![]()
Son çare o inşallah onda düzelirBenim elimde olsaydı şu an da çoktan formatı yemişti sanırım. Formatlayın efendim yapacak bir şey yok![]()