Neler Yeni

Laptop Wi-Fi sorunu

Evliya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Wi-Fi sorunu var, bağlanıyor ardından hemen kopuyor ve sağ alt köşedeki internet kısmına kırmızı çarpı(X) ibaresi geliyor. Fakat kablolu bağlandığım zaman bir sıkıntı yok, Wi-Fi driverleride yüklü.Hani desek ki Laptop'un Wi-Fi kartında sorun var, hiç bağlanmaz veya göstermez diye düşünmüştüm, şimdiden yardım edebilecek arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :)
Bu arada sistemim Windows 7

Deeplack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali Sayar
Başka ağa bağlanmayı denediniz mi?

Wifi ye de air tüm sürücüleri kaldırıp güncel sürücüleri markanın kendi sitesinden indirip yüklemenizi tavsiye ediyorum. Driver ile ilgili bir sorun olabilir

Evliya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka ağa bağlanmayı denediniz mi?
Ya şuan Wi-Fi kısmına erişemiyorum, öncedende böyleydi bir şekilde halletmiştim veya hallolmuştu şuan FN tuşuyla birlikte Wi-Fi ibaresine tıklıyorum fakat açılmıyor sekme

Deeplack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali Sayar
Öncelikle bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra arkadaşın dediklerini bir uygulayın
Wifi ye de air tüm sürücüleri kaldırıp güncel sürücüleri markanın kendi sitesinden indirip yüklemenizi tavsiye ediyorum. Driver ile ilgili bir sorun olabilir

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
wifi driver kurmayı deneyin pc yeniden başlatın

Evliya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Öncelikle bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra arkadaşın dediklerini bir uygulayın
Konuyu açtığımda sorunum birken şimdi ikiye çıktı dediğim gibi. Ben bu bilgisayarı uzun süredir kullanmıyordum yaklaşık 2 haftadır açtım. İlk açtığımdada bu sorun vardı Wi-Fi kısmını açamıyordum sağdan sonra uğraştım bişeylerle falan filan derken FN tuşundan Wi-Fi açabildim. Ama diğer sorunumla yüzleşmiştim yani bağlanıyordum 5-10 saniye sonra kopuyor ve kırmızı çarpı işareti geliyordu. Şimdi ise konuyu açtıktan sonra tekrar deniyeyim dedim busefer Wi-Fi kısmını bile açamıyorum FN tuşuyla basıyorum olmuyor. Ayrıca resimde belirttim sadece bu var, Wi-Fi'ye ait sürücü şuan gözükmüyor. Wi-Fi'ye dair sürücüyü kaldır demiş arkadaşım ama bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    34.1 KB · Hit: 69

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Wi-Fi sorunu var, bağlanıyor ardından hemen kopuyor ve sağ alt köşedeki internet kısmına kırmızı çarpı(X) ibaresi geliyor. Fakat kablolu bağlandığım zaman bir sıkıntı yok, Wi-Fi driverleride yüklü.Hani desek ki Laptop'un Wi-Fi kartında sorun var, hiç bağlanmaz veya göstermez diye düşünmüştüm, şimdiden yardım edebilecek arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :)
Bu arada sistemim Windows 7
Modemi resetlemeyi deneyin.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Modemlik bir sorun yok efendim, tamamen bilgisayardan, fakat çözemiyorum?
Denemekte fayda var diye yazmıştım.
Hizmetlerden Kablosuz yerel ağ otomatik yapılandırma yı bulun aktif değilse aktif edin.

Top Bottom