- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oda aktif efendim. Çıldırtıcak bu bilgisayar beni.Denemekte fayda var diye yazmıştım.
Hizmetlerden Kablosuz yerel ağ otomatik yapılandırma yı bulun aktif değilse aktif edin.
Oda aktif efendim. Çıldırtıcak bu bilgisayar beni.Denemekte fayda var diye yazmıştım.
Hizmetlerden Kablosuz yerel ağ otomatik yapılandırma yı bulun aktif değilse aktif edin.
Casper laptoplarda wifi sorunları oluyor malesef. Slim driver programını indirip taratır mısın sürücüyü yüklemek için.Oda aktif efendim. Çıldırtıcak bu bilgisayar beni.
Keşke okusanız konuyuw10 son güncellemeyi yaptıysan ondan kaynaklı
yaptığın en son güncellemeyi kaldırmalısın.
Şuan Şöyle bir adresden wireless lan cardı seçtim, Driver Pack diye bir uygulama yükleme yapıyor bakalım bekliyorum.Bilgisayarınız model numarasını bulun (genelde bilgisayarın altında etikette yazar),
sonra google da aratın model numarasıyla wifi driver diye. Markanın kendi sitesinde varsa oradan indirip deneyin bakalım
Tamamdır yükleyip durumu paylaşırsınızŞuan Şöyle bir adresden wireless lan cardı seçtim, Driver Pack diye bir uygulama yükleme yapıyor bakalım bekliyorum.
Hiçbir fayda etmedi ya. Anlamadığım nokta bi aralarda aynı bu şekil uğraştım bir sürü sonra aygıt yöneticisinde wireless gözüküyordu şimdi gözükmüyor, adam akıllı driveride bulunmuyor veya ben bulamıyorum.Tamamdır yükleyip durumu paylaşırsınız
Baktım evet tam takılı bi sıkıntı gözükmüyor, Casper Nirvana NB 15.6 TW9 diye geçiyorBilgisayarı açıp wifi kartı sağlam bir şekilde takılı mı diye bakma şansınız var mı?
Bir de bilgisayarın tam modelini yazabilir misizin?
Hiçbir çare bulamassan bunu al https://www.googleadservices.com/pa...wiRoqvro_roAhUcwMQBHT7dBCQQwg96BAgJEAs&adurl=Baktım evet tam takılı bi sıkıntı gözükmüyor, Casper Nirvana NB 15.6 TW9 diye geçiyor