Neler Yeni

Yardım Laptop wifi simgesi ve internet gitti

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mert
Gerçekten de enteresan işler bilgisayarı araba gibi vurdurmaya benziyor ahahahha :D
Yardımınız için teşekkür ederim eski sürümü yükleyip deneyeceğim olursa oradan devam ederim.
Merak ettiğim başka wifi kartı taksam çalışır mı peki
Rica ederim. Önceki mesajımda ekledim…

Humshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekir
İlk olarak Sürücüyü güncelledim
sonrasında;
-Aygıt yöneticisinde sürücüye sağ tıklayıp ayarlara girdim
-Ayarlarda güç yönetimi kısmına girdim
-Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinin tikini kaldırdım
Sonuç Wifi sorunu çözüldü ama sürücü güncellemesinden mi yoksa yaptığım ayarlardan mı bilmiyorum.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mert
sonrasında;
-Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinin tikini kaldırdım
Sonuç Wifi sorunu çözüldü ama sürücü güncellemesinden mi yoksa yaptığım ayarlardan mı bilmiyorum.
Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Başar Gedik
dostum
sonrasında;
Sonuç Wifi sorunu çözüldü ama sürücü güncellemesinden mi yoksa yaptığım ayarlardan mı bilmiyorum
Geçmiş olsun.
dostum aynı sorun bendede olmuştu aynı laptopa sahibiz bende sırf bu olay yüzünden windows 11 e yükselttim ve sorun ortadan kesildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum aynı sorun bendede olmuştu aynı laptopa sahibiz bende sırf bu olay yüzüünden windows 11 e yükselittim ve sorun ortadan kesildi

Humshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekir
dostum

Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum aynı sorun bendede olmuştu aynı laptopa sahibiz bende sırf bu olay yüzüünden windows 11 e yükselittim ve sorun ortadan kesildi
İlgin için teşekkür ederim çok kötü bir şeydi ama sana nazaran ben win10 da kaldım ve yazdıklarımı yaparak bu sorundan kurtuldum

Top Bottom