Emirhan Gökçe
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Emirhan Gökçe
Merhaba
Bir laptop arıyorum.Bütçe 8000tl.Edit tasarım ve oyunlarla ilgilenen birisiyim
Bu sene lise 2 ye geçtim.Bizimkilerin durumu fazla olmadığı için şimdi alıcağım bir bilgisayarı üniversitede kullanmamı da istiyorlar
5 sene üni 3 sene lise desek ortalama 8 sene kullanabileceğim bir şey arıyorum.
Düzgün bir laptop düzgün bir kullanımda 8 sene dayanabilir mi diye sormak istedim.
Bazı arkadaşlarım Asus TUF ve Acer nitro 5 serisini önerdi.Monsterdan uzak der dediler.
Bir laptopun 8 sene dayanması zor,biliyorum ama yine de sormak istedim
Ona göre masaüstü alıp çalışıp üniversitede laptop mu alsam diye kararsız kaldım
Bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim
NOT: Eğer önereceğiniz bir laptop ya da masaüstü varsa modelini veya linkini gönderirseniz çok iyi olur.Masa üstünün yanında monitör de lazım maximum 8000e gelicek şekilde
Bir laptop arıyorum.Bütçe 8000tl.Edit tasarım ve oyunlarla ilgilenen birisiyim
Bu sene lise 2 ye geçtim.Bizimkilerin durumu fazla olmadığı için şimdi alıcağım bir bilgisayarı üniversitede kullanmamı da istiyorlar
5 sene üni 3 sene lise desek ortalama 8 sene kullanabileceğim bir şey arıyorum.
Düzgün bir laptop düzgün bir kullanımda 8 sene dayanabilir mi diye sormak istedim.
Bazı arkadaşlarım Asus TUF ve Acer nitro 5 serisini önerdi.Monsterdan uzak der dediler.
Bir laptopun 8 sene dayanması zor,biliyorum ama yine de sormak istedim
Ona göre masaüstü alıp çalışıp üniversitede laptop mu alsam diye kararsız kaldım
Bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim
NOT: Eğer önereceğiniz bir laptop ya da masaüstü varsa modelini veya linkini gönderirseniz çok iyi olur.Masa üstünün yanında monitör de lazım maximum 8000e gelicek şekilde