knk yatakta oyun oynuyosan sıkıntıLaptop masada 78i geçmiyor ancak yatakta 90a kadar fırlıyor hatta bir kere restart atmıştı laptop. Öneriniz var mıdır? Zararlı olur mu?
Ne zararı olur?knk yatakta oyun oynuyosan sıkıntı
knk laptop zaten sıcak çalışması düşünülerek üretiliyo ama parça bozulada bilir bozulmayadabilir laptoba göre değişir risk meselesi yıllandıkça yıpranması artar sık bakım yaparsan daha az yıpranırCpu sıcaklığı amd softwsareda yazar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zararı olur?
dostum laptopu kullanma yatakta fanların içine tüy kıl girip tıkanıyor sonra fanlar komple gidiyor
laptop fanlarının önü kapanmamalı. eğer buda yeterli olmuyorsa soğutucu stant alabilirsin. ( laptopunu seviyorsan)
Şimdi baktımda. 70i geçmiyor 100 kullanımda. Bir sorun yaratırmı? 2 yıllık değerler bunlar 2000 saat oyun oynadım.Laptopun altını kapatmayın. Masa örtüsü varsa örtüyü kaldırıp kullanın. Yoksa havalandırma yapamaz,çok ısınır ve çabuk tozlanir.
Altta havalandırma delikleri yoksa full kapalıysa yatakta bile kullanabilirsiniz.
Garantisi var. Temizlerler mi? Hocam 70-72 arası geziyor. İşlemci sıcaklığına nerden bakabilirim? Afterburner dışında…düzgün bir yer bul bakıma gönder temizlesinler
sıcaklığa bakmak için hwinfo kullanabilirsin laptoplarda tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum amaGarantisi var. Temizlerler mi? Hocam 70-72 arası geziyor. İşlemci sıcaklığına nerden bakabilirim? Afterburner dışında…