Neler Yeni

laptop yavaş nasıl hızlandıra bilirim

Lubrkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümmet Berke Erdaş
laptopum alalı 2 yıl oldu fakat baya yavaş işlemcisi dandik biliyorum ama bu kadar yavaş olmaz abi lütfen yardım edin
nasıl hızlanır
Not : laptopda prgoram yazıyorum bilişim öğrencisiyim de bide hoi4 oynuyorum 1940'a kadar :(

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
laptopum alalı 2 yıl oldu fakat baya yavaş işlemcisi dandik biliyorum ama bu kadar yavaş olmaz abi lütfen yardım edin
nasıl hızlanır
ssd takabilirsin girişi varsa

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
nasıl hızlanır
RAM'i arttırırsın bir tık etkisi olacaktır. Onun dışında masaüstünü sade tutup, depolama dolu ise azaltabilirsin. Başka çok etkili olacak bir şey yapamazsın.

Unidentified

80+ Silver
nasıl hızlanır
Not : laptopda prgoram yazıyorum bilişim öğrencisiyim de bide hoi4 oynuyorum 1940'a kadar :(
SSD takabilirsiniz, RAM'i yükseltebilirsiniz onun dışında bu yönergeyi uygulayın ;

Marten

80+
nasıl hızlanır
Tak Bi SSD Hızlansın Bro :) , Ayrıca Windows 10 İçin 8 GB Ram Önerilir
ssd takabilirsin girişi varsa
Bu Nasıl Bir Soru 2,5 HDD Kullanıyor Laptopların Hepsi :) SSD'de 2.5 Olduğu İçin Her Türlü Olur

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Lubrkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümmet Berke Erdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM'i arttırırsın bir tık etkisi olacaktır. Onun dışında masaüstünü sade tutup, depolama dolu ise azaltabilirsin. Başka çok etkili olacak bir şey yapamazsın.
peki nasıl artıra bilirim bilmiyorum yardım eder misiz

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Tak Bi SSD Hızlansın Bro :) , Ayrıca Windows 10 İçin 8 GB Ram Önerilir

Bu Nasıl Bir Soru 2,5 HDD Kullanıyor Laptopların Hepsi :) SSD'de 2.5 Olduğu İçin Her Türlü Olur
Allah Allah bak sen şu işe

Levin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Durutürk
nasıl hızlanır
Herhangi bir donanım ekleme vs yapma imkanın yoksa masaüstünü temiz tut arkaplan uygulamalarını kapat.
Görev yöneticisinde başlangıç menüsünden bilgisayar açılırken otomatik açılan uygulamaları devre dışı bırakabilirsin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
peki nasıl artıra bilirim bilmiyorum yardım eder misiz
Eğer fazladan RAM slotu var ise. Hali hazırda takılı olan RAM'lerinin marka ve modelini öğren. Öğrendikten sonra aynı RAM'i satın al ve laptopun garantisi yok ise kendin veya bir tandığına taktır. Garantisi var ise garantiye gönder ve onlar taksınlar.

Top Bottom