Neler Yeni

Laptop Youtube'da bile 95 Dereceleri gördü.

Dejour

80+ Bronze
2024 Nisan ayında ASUS'a Termal Macun bakımı için yollamıştım. 1 yıldan uzun süredir denetim masası üzerinden yaptığım işlemci performansı kısıtlaması açık kalmış (%95)
Günlük işlerde pek fark etmedim ama CS2 yükleyip test ettiğimde 2.3 GHZ geçmediğini görünce anladım. geri tekrardan işlemci maksimum hızını %100 yaptım. ve Turbo GHZ açıldı. fakat yine ısınıyor.
Acaba SMS Infocomm kalitesiz termal macun mu kullandı yoksa hiçmi değiştirmedi ? (2020 Eylül ayında almıştım ve hiç termal macun bakımını yapmadım.)
Youtubeda bile 95 dereceleri görmesinin asıl kaynağı nedir ?
ASUS X571 GD

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
HasHoca
2024 Nisan ayında ASUS'a Termal Macun bakımı için yollamıştım. 1 yıldan uzun süredir denetim masası üzerinden yaptığım işlemci performansı kısıtlaması açık kalmış (%95)
Günlük işlerde pek fark etmedim ama CS2 yükleyip test ettiğimde 2.3 GHZ geçmediğini görünce anladım. geri tekrardan işlemci maksimum hızını %100 yaptım. ve Turbo GHZ açıldı. fakat yine ısınıyor.
Acaba SMS Infocomm kalitesiz termal macun mu kullandı yoksa hiçmi değiştirmedi ? (2020 Eylül ayında almıştım ve hiç termal macun bakımını yapmadım.)
Youtubeda bile 95 dereceleri görmesinin asıl kaynağı nedir ?
ASUS X571 GD
Hocam Asus Laptoplar çok ısınıyor birde servislerin kullandığı termal macun kalitesiz bir macun , değiştirin yoksa parçalara zarar verir o sıcaklıklarda

Dejour

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Asus Laptoplar çok ısınıyor birde servislerin kullandığı termal macun kalitesiz bir macun , değiştirin yoksa parçalara zarar verir o sıcaklıklarda
MX-4 veya MX-6 Termal macun alsam kendim değiştirebilirmiyim ?

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
HasHoca
MX-4 veya MX-6 Termal macun alsam kendim değiştirebilirmiyim ?
Tabiikide ama bilgisayardan anlayan biride yanınızda olursa iyi olur birde eğer işlemciye hemen ulaşamıyorsanız hiç ellemeyin adam akıllı bir bilgisayarcıya götürün

Dejour

80+ Bronze
Tabiikide ama bilgisayardan anlayan biride yanınızda olursa iyi olur birde eğer işlemciye hemen ulaşamıyorsanız hiç ellemeyin adam akıllı bir bilgisayarcıya götürün
Hocam Meslek lisesi bilişim teknolojileri alanı mezunuyum. Masaüstü PC olsa iş kolay ama hiç laptop için açmadım. o yüzden tedirginim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çeşke Laptop'lar üzerindede ders verselermiş

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
HasHoca
Hocam Meslek lisesi bilişim teknolojileri alanı mezunuyum. Masaüstü PC olsa iş kolay ama hiç laptop için açmadım. o yüzden tedirginim.
Garantısı yoksa aćın hocam hiçbirşey olmaz ben 50 kere değiştirdim eğer işlemci fan hemen karşınıza çıkmıyorsa uğraştırabilir

Dejour

80+ Bronze

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Laptop için PTM7950 daha iyi sanırım. Pump out yapabilir macun.

Benim ekran kartına sürdüğüm macunda pump out yapıyor sürekli. Bunu sipariş verdim. Yorumlarda çok iyi diyor herkes. Yorumlara güvenerek aldım. Göreceğiz.

Top Bottom