Neler Yeni

LAPTOP'A BAĞLADIĞIM 2Cİ EKRAN KASIYOR.

Tkanber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taygun Kanber
Merhaba arkadaşlar,
Lenovo İdeapad Gaming 3 15imh05 Model 120hz yenileme hızına sahip 15.6" inç ekranlı laptopum var. GTX 1650 Ekran kartlı modeli. Dün akşam Lenovo L27E-30 Model 27" inç ekran aldım. Laptopun kendi ekranını kullanmayıp sadece 2ci monitörde aktif olarak kullanmak istedim lakin garip şekilde masaüstü dahil kasılmalar var, PUBG Mobil tarzı oyunlarda daha çok kasılmalar oluyor, Normal laptopta yağ gibi akıyor hiçbir sorun yok bir türlü çözüm sağlayamadım. Kablo vs denedim herhangi bir çevirici kullanmıyorum. Daha önce başına gelen çözüm bulan varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar,
Lenovo İdeapad Gaming 3 15imh05 Model 120hz yenileme hızına sahip 15.6" inç ekranlı laptopum var. GTX 1650 Ekran kartlı modeli. Dün akşam Lenovo L27E-30 Model 27" inç ekran aldım. Laptopun kendi ekranını kullanmayıp sadece 2ci monitörde aktif olarak kullanmak istedim lakin garip şekilde masaüstü dahil kasılmalar var, PUBG Mobil tarzı oyunlarda daha çok kasılmalar oluyor, Normal laptopta yağ gibi akıyor hiçbir sorun yok bir türlü çözüm sağlayamadım. Kablo vs denedim herhangi bir çevirici kullanmıyorum. Daha önce başına gelen çözüm bulan varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ekran kartın besleyemiyor olabilir laptopun hdmı portu ile montiörün portu aynı versiyon mu oda önemli mesela monitörün 1.4 sanırım laptopunla uyumlu mu

Tkanber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taygun Kanber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın besleyemiyor olabilir laptopun hdmı portu ile montiörün portu aynı versiyon mu oda önemli mesela monitörün 1.4 sanırım laptopunla uyumlu mu
Evet monitör 1.4 ama laptop un 2.0 Mantıken çözünürlükler eşit, kasma olmaması gerekiyor öyle değilmi ? laptopta düşük çözünürlük olup monitörde yüksek çözünürlük olsa ekran kartı beslemiyor diyeceğim ama diyemiyorum ikiside aynı çözünürlükte çünkü. Dünden beri sıkışıp kaldım

TİTAN.

80+ Platinum
Evet monitör 1.4 ama laptop un kullanım kılavuzu dahil her tarafa baktım hdmı versiyonu kaç bulamadım lakin 1.4ten aşağı olduğunu sanmıyorum. Mantıken çözünürlükler eşit, kasma olmaması gerekiyor öyle değilmi ? laptopta düşük çözünürlük olup monitörde yüksek çözünürlük olsa ekran kartı beslemiyor diyeceğim ama diyemiyorum ikiside aynı çözünürlükte çünkü. Dünden beri sıkışıp kaldım
Kanka bu linkte yazıyor hdmi 2.0 varmış

Tkanber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taygun Kanber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bu durumda ki kasma bu sebepten dolayımı?

Top Bottom