laptop ekranınız büyük ihtimal sıkıntılıLaptop'u monitöre bağladım kullandım ve sonradan laptop'u kapattım geri açtığımda ise görüntü gelmiyordu vga ile harici ekrana bağladım oraya geliyordu.
Harici monitörede Şifre yerine gelince ekran yansıyor
yaptım olmadısadece 2. ekrana yansıt açık kalmış olabilir windows 10 ise widows+p basarak genişlet ve ya uzat derseniz bence sorun çözülür
kapatırken hiç bir sorun yoktu 10dk sonra açtım ve ekran gelmedilaptop ekranınız büyük ihtimal sıkıntılı
yaptıgımda 2sindede ekran gidiyor vga kablosunu cıkarıp takınca otomatık sadece monitör'ü seciyorsadece 2. ekrana yansıt açık kalmış olabilir windows 10 ise widows+p basarak genişlet ve ya uzat derseniz bence sorun çözülür
Ben de öğrenmiş oldum teşekkürlersadece 2. ekrana yansıt açık kalmış olabilir windows 10 ise widows+p basarak genişlet ve ya uzat derseniz bence sorun çözülür
evet var onu sadece 1 de göster yapınca monitörden ekran gidiyor vga kablosunu tak cıkar yapıyorum ekran gelsin diye yine otomatık sadece 2 oluyorMasaüstüne sağ tıklayıp Görüntü ayarlarına bakabilir misin? Ben de laptopu monitör ile kullanıyorum.
Sadece 2 üzerinde yansıt gibi bir şey mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de öğrenmiş oldum teşekkürler