laptop iyi bir laptopsa aktif bir şekilde şarjda oynayabilirsin klavye iyiyse bağla değilse kendi klavyesi daha düşük gecikmeli olacaaktırArkadaşlar laptop almayı düşünüyorum klavye bağlayıp oyun oynamak mantıklı mı sizce laptopta aktif bir şekilde oyun oynayabilirmiyim
Yeni modelleri bilmem ama laptoplarda ısınma problemi genel olarak var bide bataryalar bı sure sonra bozuluyor sürekli fişte oynuyorum benArkadaşlar laptop almayı düşünüyorum klavye bağlayıp oyun oynamak mantıklı mı sizce laptopta aktif bir şekilde oyun oynayabilirmiyim
Oyun oynarken ekrandan uzak kalmakMekanik klavye seçersin daha zevkli olur oynarken.
Oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz değil miMekanik klavye seçersin daha zevkli olur oynarken.
ben laptopun ekraınnı kapatıp klavye+ maus + monitör bağlayıp oynuyordum eski laptopda sarıyor bu arada .dArkadaşlar laptop almayı düşünüyorum klavye bağlayıp oyun oynamak mantıklı mı sizce laptopta aktif bir şekilde oyun oynayabilirmiyim
Ne kadar bir uzağa koyabilirsin?? Maksimum bir karış kadar. Sıkıntı çıkmaz.Oyun oynarken ekrandan uzak kalmak
Mekanik alırsan mantıklıArkadaşlar laptop almayı düşünüyorum klavye bağlayıp oyun oynamak mantıklı mı sizce laptopta aktif bir şekilde oyun oynayabilirmiyim
laptopu 1 yıldır klavye ve monitör ile kullanıyorum. Gerçekten daha rahat oluyor.Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum klavye bağlayıp oyun oynamak mantıklı mı sizce laptopta aktif bir şekilde oyun oynayabilirmiyim