Neler Yeni

Laptopa kola dökülmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Tavas
Yaklaşık 2 3 saat önce laptopumun klavyesin sağ alt tarafına su bardağının çeyreğinin çeyreği kadar az bi miktarda kola döktüm. Hemen peçeteyle temizledim ve fişlerini söküp laptopu ters bir şekilde kapattım. Sadece 3 ve enter tuşu yapış yapış yumuşak basıyor. Yarın müşteri hizmetleriyle iletişime geçicem ama içim çok huzursuz bilgisi olan varsa yardımcı olsun. Anakart zarar görür mü servis vs bana kaç patlar
Not: abra a7 13.2
2 kez aynı konuyu açtım çünkü yeterince bilgi alamadım mazur görün

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
Yaklaşık 2 3 saat önce laptopumun klavyesin sağ alt tarafına su bardağının çeyreğinin çeyreği kadar az bi miktarda kola döktüm. Hemen peçeteyle temizledim ve fişlerini söküp laptopu ters bir şekilde kapattım. Sadece 3 ve enter tuşu yapış yapış yumuşak basıyor. Yarın müşteri hizmetleriyle iletişime geçicem ama içim çok huzursuz bilgisi olan varsa yardımcı olsun. Anakart zarar görür mü servis vs bana kaç patlar
Not: abra a7 13.2
2 kez aynı konuyu açtım çünkü yeterince bilgi alamadım mazur görün
usb girişlerine sıvı kaçmadıysa veya diğer girişlere, klavye harici pek bir sıkıntı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Tavas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usb girişlerine sıvı kaçmadıysa veya diğer girişlere, klavye harici pek bir sıkıntı olmaz.
Orlarda sıkıntı yoksa klavyeyi bu şekilde kullanmaya devam etmem bi sıkıntı yaratır mı veya klavye değişim ücreti ya da orlarda sıkıntı varsa ücreti ne kadar tutar bir fikrin var mı? Teşekkür ederim

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
Orlarda sıkıntı yoksa klavyeyi bu şekilde kullanmaya devam etmem bi sıkıntı yaratır mı veya klavye değişim ücreti ya da orlarda sıkıntı varsa ücreti ne kadar tutar bir fikrin var mı? Teşekkür ederim
ücreti ne kadar tutar bir bilgim ve fikrim yok, ama kullanıcı hatası olduğundan dolayı garanti dışı bir arıza kabul ederler büyük ihtimal.

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mehmet
klavye değişecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Tavas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim laptopta ekran kartı gitmişti anakartta sorun yoktu umarım sadece klavye ile atlatırsın.
Ekran kartı anakart vs için çok dökülmesi gerekiyor tarzında şeyler görmüştüm ama seninki ne kadar sıvı almıştı ne kadara mal olmuştu ?

Top Bottom