satayı m2 ye dönüştürmek ?Laptopuma yeni ssd alacağım fakat m2 almak istiyorum. M2 girişi yok ama satayı m2 ye dönüştüren Bi adaptör var mı acaba?
Ondan bahsetmiyorum. Sata ssd yerine m2 takmak için Bi adaptör arıyorum.satayı m2 ye dönüştürmek ?![]()
öyle bir olay varsa söylede şu sata ssd min hızını 2000 yapayım
Adaptör gibi düşün yani M2 desteği yokken M2 takmak gibisatayı m2 ye dönüştürmek ?
öyle bir olay varsa söylede şu sata ssd min hızını 2000 yapayım
öyle bir aparat yoktur ve olması da çok saçma olur sata hızını kullanırsın zaten. m2 ssd alsan bile max 600 mb görürsünLaptopuma yeni ssd alacağım fakat m2 almak istiyorum. M2 girişi yok ama satayı m2 ye dönüştüren Bi adaptör var mı acaba?
Yanlış anladın galibasatayı m2 ye dönüştürmek ?![]()
git sata ssd al geç neden uğraşıyorsun aparatla falanOndan bahsetmiyorum. Sata ssd yerine m2 takmak için Bi adaptör arıyorum.
bende olsa bile dünyanın en boş aparatı olur diyorumYanlış anladın galiba
Laptop da sata girişi var ama M2 girişi yokmuş
Sata girişini M2 gibi kullanabileceğim dönüştürücü var mı diyor.
Biraz daha hızlı olsun diye. Çok fiyat farkı yoktu arada.git sata ssd al geç neden uğraşıyorsun aparatla falan
biraz daha hızlı olsun diyorsun da max 600 mb alacağını bilmiyor musun?Biraz daha hızlı olsun diye. Çok fiyat farkı yoktu arada.
Sata da o kadar alındığını biliyorum. O yüzden adaptör soruyorum ya.biraz daha hızlı olsun diyorsun da max 600 mb alacağını bilmiyor musun?
adaptör alacağına sata ssd al işte ne farkedecek.Sata da o kadar alındığını biliyorum. O yüzden adaptör soruyorum ya.
urun.n11.com