Laptopa meyve suyu döküldü.

Reaksiyon skoru
6
Servise gönderdim ve 5k fatura çıktı ve bu fotoğrafı attılar
SAVE_20220311_155650.jpg
IMG_20220312_150529.jpg

Bilgisayar çalışıyor sizce ne yapmalıyım?

Ne için 5K istediler ?
Anakart deforme olmamış duruyor.
El beceriniz varsa yağsız elektronik devre temizleyici ile temizleyebilirsiniz.

20 TL'ye izopropil alkol ile temizleyip göndermelerini söyle bir şey yapmasınlar
anakart değişsen o kadar etmez. işlemci ekran kartı neydi. kaçıncı nesil bilgisayar bu

Servise gönderdim ve 5k fatura çıktı ve bu fotoğrafı attılar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilgisayar çalışıyor sizce ne yapmalıyım?
%100 lenovo dur başıma geldi çünkü bende de bu sefer su dökülmüştü 1 sene önce servis o zaman 5500 tl para istedi yapacakları işlemi sorduğumda cevap yoktu cihaz çalışmıyordu çünkü üstünde pas vardı pas çözücü ile orayı ovaladım pası aldım çalıştı şu servisçiler kadar ************* insanlar yok.

%100 lenovo dur başıma geldi çünkü bende de bu sefer su dökülmüştü 1 sene önce servis o zaman 5500 TL para istedi yapacakları işlemi sorduğumda cevap yoktu cihaz çalışmıyordu çünkü üstünde pas vardı pas çözücü ile orayı ovaladım pası aldım çalıştı şu servisçiler kadar ************* insanlar yok.
İyi yapmışsınız paraya yazık olurdu
Post automatically merged:

İyi yapmışsınız paraya yazık olurdu
Hala yapılsa paraya yazık apu sistem toplar insanlar o paraya

5 bin ne bilgisayar modeli neydi hocam
Lenovo IdeaPad 5
Post automatically merged:

%100 lenovo dur başıma geldi çünkü bende de bu sefer su dökülmüştü 1 sene önce servis o zaman 5500 TL para istedi yapacakları işlemi sorduğumda cevap yoktu cihaz çalışmıyordu çünkü üstünde pas vardı pas çözücü ile orayı ovaladım pası aldım çalıştı şu servisçiler kadar ************* insanlar yok.
Hocam doğru Lenovo

Geri