Neler Yeni

Laptopa monitor bağlarsam sıkıntı olur mu?

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
öncelikle merhaba 144hz montirolu i5 11400h 16gb ram rtx 3050ti li bir laptopa sahibim ekran kücük geldiginden dolayı monitor almayı planlıyorum alıcagım monitor 165hz herhangi bir sıkıntı cıkarır mı ve asıl sorum olan laptoplarda hem islemcinin hem de asıl ekran kartı oldugundan dolayı bazı arkadaslardan laptopu monitore bagladından dolayı fps sıkıntılar oldugunu duydum sizce herhangi bir sıkıntı olur mu kullanan var sıkıntı yaşayan var mıdır?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben laptopu evdeyken monitörle, dışarda kendi ekranında kullanıyorum. Herhangi bir problem olmuyor. Ev içindeyken laptop kasa gibi sadece.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
Bende imzamda bulunan sistemi 144hz monitörde kullanıyorum herhangi bir fps düşüşü yaşamadım.
1707837628270.jpeg

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Bir sorun olmaz ama laptop ekranını sevmiyorsan + görüntü kötüyse o ekrana bakmayı istemeyebilirsin :D

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
Ben laptopu evdeyken monitörle, dışarda kendi ekranında kullanıyorum. Herhangi bir problem olmuyor. Ev içindeyken laptop kasa gibi sadece.
Aynı bende öyle

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostlar saolun ilginiz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende imzamda bulunan sistemi 144hz monitörde kullanıyorum herhangi bir fps düşüşü yaşamadım.Alıntıyı görüntüle
guzel setup kurmussun kanka kazasız belasız<3

Aynı bende öyle
bir de kanka ben de bi hdmi 2.0 girişi bir de mini dp girişi var hangisi kullansam daha iyi? Monitor bağladın mı sadece harici gpu kullanma olayı var ya o yüzden sorim dedim

Son düzenleme:

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
dostlar saolun ilginiz için

guzel setup kurmussun kanka kazasız belasız<3

bir de kanka ben de bi hdmi 2.0 girişi bir de mini dp girişi var hangisi kullansam daha iyi? Monitor bağladın mı sadece harici gpu kullanma olayı var ya o yüzden sorim dedim
Sağol hocam sizde kazasız belasız kullanın inşallah. <3

- Ben hdmı ile bağlantı sağlıyorum dp girişi yok laptopta 144hz alıyorum hdmı ile herhangi bir sıkıntı olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom