Luci_
80+
Dahası
Merhaba
Bugün 1 tane monitör 1 tane MDP To DP kablo aldım bunlar hakkında kafama takılan şeyler var. Ben laptop kullanıyorum laptopta type-c HDMI ve MDP çıkışları var bu yüzden MDP To DP kablo aldım. G-Sync kullanmak için aldım bu kabloyu asıl soruma geleceğim bu kablo ile 240 Hz 1 MS özelliğinden kayıp verir miyim? Yenileme hızı düşer mi ya da gecikme süresini sağlıklı alamama gibi bir durum yaşar mıyım?
Sistem;
i7 10750H
RTX2060
Bugün 1 tane monitör 1 tane MDP To DP kablo aldım bunlar hakkında kafama takılan şeyler var. Ben laptop kullanıyorum laptopta type-c HDMI ve MDP çıkışları var bu yüzden MDP To DP kablo aldım. G-Sync kullanmak için aldım bu kabloyu asıl soruma geleceğim bu kablo ile 240 Hz 1 MS özelliğinden kayıp verir miyim? Yenileme hızı düşer mi ya da gecikme süresini sağlıklı alamama gibi bir durum yaşar mıyım?
Sistem;
i7 10750H
RTX2060
Paugge DP 1.2 VESA Sertifikalı 4K 60Hz, 2K 165Hz, 2K 144Hz, Full HD 240Hz Destekli 21.60 Gbps Bandwith 2 Metre Mini Displayport to Displayport Kablo - ENTMDP1220
VESA Sertifikası Kontrolü: Bu ürünün VESA sertifikası kontrolü için VESA Sertifikalı Ürünler Listesi'nde CTRL + F ile ENTMDP1220 model numarasını aratarak yapabilirsiniz. VESA Sertifikalı Ürünler Listesi
www.paugge.com.tr
ViewSonic XG270 27" FHD 1ms 240 Hz IPS GAMING Monitor
Monitörünüz, yaşamdaki deneyimleriniz kadar ilham verici olmalıdır. Masaüstünüzde fazla yer kaplamadan, mümkün olan en iyi ekran deneyimini sunmalıdır. Olağanüstü 240Hz yenileme hızı, 1ms (GtG) tepki süresi ve canlı IPS renk teknolojisi ile ELITE XG270, ekran karşısında eğlenceli vakit...
www.viewsonic.com