yusufozmen252
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Yusuf ÖZMEN
İyi akşamlar. Laptopa 1 tane HDMI üzerinden görüntü alıyorum, 1 tane bu kablo üzerinden görüntü alıyorum. Type C üzerinden görüntü aldığım monitörü açınca başlarda sanırım hertz uyuşmazlığından ara sıra titreme sorunları çıkmaya başladı. ilk monitörüm 144hz ayarlarken Type C bağlantı aldığım 143.8 gibi bi değerdi DP kablo olduğundan. Daha sonra Type C takılı monitör arada bi anlık gidip gelmeye başladı. Daha sonrasında ise 2 monitörümde de renkli renkli bozulmalar resimlerin videoların rengarenk çizgilere dönüşmesi monitörün yarsıının gitmesi gibi ciddi ekran kartı kaynaksal problemler yaşamaya başladım. Bunları yaşayınca Type C nin takılı olduğu monitörü kapattım ve sorunum çözüldü, işi garantilemek için 3 gün kullandım önceki saydığım hiçbir problemle karşılaşmadım. Sizce kablom mu bozuk monitörüm mü yoksa en basitinden Type C ile görüntü aldığım için ve type c kablo çok sağlam tutmadığı için oynama yaptığından görüntüm mü bozuluyor. Ayrı soru olarak da Type C - DP kablo dışında HDMI çoğaltıcı alsam laptoplarda çalışır mı / önerdiğiniz ürün var mı?
Laptop: Asus TUF A15 2022
1. Monitör: Gamepower BULL T10 (hdmi,sorunsuz):
2. Monitör: Asus TUF VG24 (type-c,sorunlu)
Kablo: Paugge USB C to Displayport Kablo
Laptop: Asus TUF A15 2022
1. Monitör: Gamepower BULL T10 (hdmi,sorunsuz):
2. Monitör: Asus TUF VG24 (type-c,sorunlu)
Kablo: Paugge USB C to Displayport Kablo