Neler Yeni

Laptopa Soğutuculu M2 Sığar Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Merhaba Kingston Fury Renegade Soğutuculu, modelini almak istiyorum ama laptopa sığıp sığmayacağından emin değilim. Aldığımda bu soğutucu bloğu sökebilir miyim bir sıkıntı olur mu?
Laptopum HP Victus r0047nt
Ya da direk düz modelini mi almalıyım? Yeni öneriniz varsa da bütçem 3k

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
Yüksek ihtimalle sığmayacaktır, soğutucusuz model al.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Merhaba Kingston Fury Renegade Soğutuculu, modelini almak istiyorum ama laptopa sığıp sığmayacağından emin değilim. Aldığımda bu soğutucu bloğu sökebilir miyim bir sıkıntı olur mu?
sığacağını sanmıyorum soğutucu olmayan modelini alabilirsin

YazılımKafa

80+ Silver
Laptopun kendi soğutucu kısmını takmazsan muhtemelen sığar. Sığmazsa da m2 ninkini çıkarırsın. Bu arada hp ye sordun mu kaç tb destekliyor diye. Bende geçenlerde Samsung 990 pro aldım 2 tb. Bilgisayar desteklemediği için çalışmadı. Benim de victus

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopun kendi soğutucu kısmını takmazsan muhtemelen sığar. Sığmazsa da m2 ninkini çıkarırsın. Bu arada hp ye sordun mu kaç tb destekliyor diye. Bende geçenlerde Samsung 990 pro aldım 2 tb. Bilgisayar desteklemediği için çalışmadı. Benim de victus
2tb ye kadar demişlerdi müşteri hizmetlerini aradığımda, ben zaten 1tb alacağım. O zaman direk soğutuculu versiyonu alıyorum dediğin gibi çıkarırım olmazsa teşekkürler

YazılımKafa

80+ Silver
2tb ye kadar demişlerdi müşteri hizmetlerini aradığımda, ben zaten 1tb alacağım. O zaman direk soğutuculu versiyonu alıyorum dediğin gibi çıkarırım olmazsa teşekkürler
Destekliyorsa sorun yok. Daha önce bir incelemede laptopun soğutucusunu sökünce sığdığını görmüştüm eğer başka bir modelle karıştırmıyorsam. Sığmasa bile m2 lerde soğutucu sökülebildiği için dert değil. Arada çok fiyat farkı yoksa ya da fiyatı sana sorun çıkarmayacaksa soğutuculu alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Destekliyorsa sorun yok. Daha önce bir incelemede laptopun soğutucusunu sökünce sığdığını görmüştüm eğer başka bir modelle karıştırmıyorsam. Sığmasa bile m2 lerde soğutucu sökülebildiği için dert değil. Arada çok fiyat farkı yoksa ya da fiyatı sana sorun çıkarmayacaksa soğutuculu alabilirsin
2 side aynı fiyat ya

sağolun bilgi için bu arada teşekkürler

YazılımKafa

80+ Silver
2 side aynı fiyat ya

sağolun bilgi için bu arada teşekkürler
Önemli değil dostum hayırlı olsun. Şanslıymışsın senin ki 2 tb destekliyor. Benim ki 1 destekliyor. 1 tb da bana zor yetiyor. Senin ki hangi modeldi acaba?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
İmkansız. Aliexpress'ten sizin ssd'deki soğutucunun yarı kalınlığında bir M2 soğutucu almıştım. Tuf f15 FX506HE-HN011 laptopa sığmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Önemli değil dostum hayırlı olsun. Şanslıymışsın senin ki 2 tb destekliyor. Benim ki 1 destekliyor. 1 tb da bana zor yetiyor. Senin ki hangi modeldi acaba?
Laptopum HP Victus 16 r0047nt, i5 13500h rtx4050 olan
İmkansız. Aliexpress'ten sizin ssd'deki soğutucunun yarı kalınlığında bir M2 soğutucu almıştım. Tuf f15 FX506HE-HN011 laptopa sığmadı.
ah be o zaman bende deneyip göreceğim çok umutlu değilim zaten de fiyatları aynı en azından

YazılımKafa

80+ Silver
Laptopum HP Victus 16 r0047nt, i5 13500h rtx4050 olan

ah be o zaman bende deneyip göreceğim çok umutlu değilim zaten de fiyatları aynı en azından
Benim ki ryzen 5 7640 hs ile 4060. Bende niye 1 tb anlamış değilim. Neyse hayırlı olsun dostum

wattx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Yıldız
Hocam ben de soğutuculu modeli var masaüstü için almıştım masaüstünü elimden cıkarmayı düsünüyorum m.2 ssd sığdı mı kingston furrynin ben de deniyeceğim de laptopuma acer nitro 16 var depolaması yetmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,427
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom