SATA. Bütçeniz nedir?Laptopta ssd slotu var ama m2 değil. Buraya hangi tür ssd almamız lazım
Max. 300 falanSATA. Bütçeniz nedir?
Normal ssd takacaksam hdd yerine takmam gerekiyor muTür diye bir şey yok. m.2 hariç normal ssd lerden takabilirsiniz. Heğsi uyumlu olacaktır.
Bunlar HDD’nin olduğu alana takılmıyor mu ? Şu ssd yazan bölüm için sormuştum ben![]()
Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.690,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende bu ssd yi almayı düşünüyorum. Evet takılıyor.Bunlar HDD’nin olduğu alana takılmıyor mu ? Şu ssd yazan bölüm için sormuştum ben
Hocam onu sormuyor sol üstte ssd yazan pcı-e slotu var onu soruyorBende bu ssd yi almayı düşünüyorum. Evet takılıyor.
Pardon yanlış okumuşum.Hocam onu sormuyor sol üstte ssd yazan pcı-e slotu var onu soruyor
Sol üstteki pcı-e girişinden bahsediyor sata değilEğer ikinci bir alan yok ise HDD sök yerine yeni aldığın sata ssd'yi tak, önemli verilerin varsa onları al yalnız save dosyaları, fotoğrafların vs.
Temiz Windows kurulumu yap uefi destekliyorsa uefi Windows kur.
Sata değil hocam sol üste bakın ssd yazan pcı-e slotu varSATA. Bütçeniz nedir?
Pardon. Sandisk'in var ultra modeli 500gb ona bakabilirsin 500tl civarıSol üstteki pcı-e girişinden bahsediyor sata değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sata değil hocam sol üste bakın ssd yazan pcı-e slotu var
Laptop tam marka model yazabilir misiniz?Laptopta ssd slotu var ama m2 değil. Buraya hangi tür ssd almamız lazıcihaz
Hocam normal m2 değil bi kaç farklı m2 çeşidi varPardon. Sandisk'in var ultra modeli 500gb ona bakabilirsin 500tl civarı
O kadar param yok derseniz Hikvision e1000 olabilir 300tl civarı
Patriot 256gb olabilir
Adata aswordfish olabilir
Gigabyte'ın da var gp-gsm2ne modeli
Hangi markaya yakınsan onu al.
M2 mi anlayamadım vida kısmı yok.
Laptop tam marka model yazabilir misiniz?