Bence sen şansa bırakma, bi bilgisayarcıya göster, onlar temizlesin, kafan rahat olsun
Valla ben bilgisayarcıya gösterir, ne kadar masraf çıkarsa da karşılardım.Bilgisayarcıya vericeğine internetten biraz araştırma ve video izleyip yapsın daha iyi. Verdiği aleti daha beter geri alır sonra.
Valla ben bilgisayarcıya gösterir, ne kadar masraf çıkarsa da karşılardım.
Çünkü, bir parçayı eksik takma, bir vidanın kaybolması, parçaların kırılması vesaire gibi bir çok problem doğabilir.
Ve, her laptoptaki parça aynı değildir. Ben şimdi victus'a baksam, adamda başka seri (eski/yeni) ve model olsa ne olacak?
Aha bu bende yok, şu eksik, bu fazla falan filan derken strese girer, korkar ve bozdum mu lan acabaaaa? der üzülürsün.
O yüzden işin ustasına bırakmak her daim daha iyidir.
hocam annem çok az döküldü diyor gerçekten az döküldü bütün tuşlar çalışıyorValla ben bilgisayarcıya gösterir, ne kadar masraf çıkarsa da karşılardım.
Çünkü, bir parçayı eksik takma, bir vidanın kaybolması, parçaların kırılması vesaire gibi bir çok problem doğabilir.
Ve, her laptoptaki parça aynı değildir. Ben şimdi victus'a baksam, adamda başka seri (eski/yeni) ve model olsa ne olacak?
Aha bu bende yok, şu eksik, bu fazla falan filan derken strese girer, korkar ve bozdum mu lan acabaaaa? der üzülürsün.
O yüzden işin ustasına bırakmak her daim daha iyidir.