Neler Yeni

Laptopa şurup döküldü

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bence sen şansa bırakma, bi bilgisayarcıya göster, onlar temizlesin, kafan rahat olsun :)

Bilgisayarcıya vericeğine internetten biraz araştırma ve video izleyip yapsın daha iyi. Verdiği aleti daha beter geri alır sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Bilgisayarcıya vericeğine internetten biraz araştırma ve video izleyip yapsın daha iyi. Verdiği aleti daha beter geri alır sonra.
Valla ben bilgisayarcıya gösterir, ne kadar masraf çıkarsa da karşılardım.
Çünkü, bir parçayı eksik takma, bir vidanın kaybolması, parçaların kırılması vesaire gibi bir çok problem doğabilir.

Ve, her laptoptaki parça aynı değildir. Ben şimdi victus'a baksam, adamda başka seri (eski/yeni) ve model olsa ne olacak?
Aha bu bende yok, şu eksik, bu fazla falan filan derken strese girer, korkar ve bozdum mu lan acabaaaa? der üzülürsün.
O yüzden işin ustasına bırakmak her daim daha iyidir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çünkü, bir parçayı eksik takma, bir vidanın kaybolması, parçaların kırılması vesaire gibi bir çok problem doğabilir.

Ve, her laptoptaki parça aynı değildir. Ben şimdi victus'a baksam, adamda başka seri (eski/yeni) ve model olsa ne olacak?
Aha bu bende yok, şu eksik, bu fazla falan filan derken strese girer, korkar ve bozdum mu lan acabaaaa? der üzülürsün.

Sıkıntı işin ustaları piyasada yok artık, istersen bilgisayarcılara gidenlerin şikayet konularına bakabilirsin hep aynı mevzu, yok donanım eksildi yok daha çok bozdu orası kırıldı bu vidaları eksildi. Senin tereddüt ettiğin şeyleri bilgisayarcılarda çokça yaşıyorsun artık birde suçu üstlenmiyorlar.

Neden çünkü eski toprak işin ehli kişiler ya mezarda yada emekli şimdiki ortalama 25-30 yaş arası dandik bilişim lisesinden çıkanın dükkan açma belgesi var bilgisayar güç tuşuna basabilen dükkan açar olmuş.

Ben internetten araştırıp yapmasını öneririm çokda zor değil zaten düzenli ve düzgün iş yaparsa sakince hiç bir şey zarar görmez vidalar parçalarda kaybolmaz.

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ebubekir usta

hocam annem çok az döküldü diyor gerçekten az döküldü bütün tuşlar çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
İyi be ne yaparsanız yapın. Tavsiye verende kabahat anasını satayım.

Top Bottom