Neler Yeni

Laptopda boş HDD yuvası olduğunu nasıl anlarım

yigit2582

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Efe yiğit
Acer aspire 3 a315-58g laptop aldım ama ssd kapasitesi az geliyor HDD almayı düşünüyorum ama HDD yuvası varmı diye bilmiyorum CPU Z uygulamasına baktım ama bişe anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Acer aspire 3 a315-58g laptop aldım ama ssd kapasitesi az geliyor HDD almayı düşünüyorum ama HDD yuvası varmı diye bilmiyorum CPU Z uygulamasına baktım ama bişe anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
İçini aç veya internette aynı modelin içini açan birini bul en kolay öyle anlarsın, yazılımla anlamanın pek mümkünatı yok.

yigit2582

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Efe yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçini aç veya internette aynı modelin içini açan birini bul en kolay öyle anlarsın, yazılımla anlamanın pek mümkünatı yok.
İçini açtım HDD için boşluk var ama HDD yi bağlama yeri yok gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçini açtım HDD için boşluk var ama HDD yi bağlama yeri yok gibi
İnternette bu modelin benzerleri var onlarda var HDD

yigit2582

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Efe yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resim atabilir misin?
Ssd yi arttırsam içinde Windows fln gidecek

Anakartta soket varsa bağlama kablosu halledilir de adamlar 20 cent ucuza gelsin diye komple soketi lehimlemiyor bazen eğer öyle bir şeyse baya uğraştırır ve profesyonel destek gerekir yapmaya değmez.
Anladım anakartta boş soket var gibiydi ama emin değilim

Anakartta soket varsa bağlama kablosu halledilir de adamlar 20 cent ucuza gelsin diye komple soketi lehimlemiyor bazen eğer öyle bir şeyse baya uğraştırır ve profesyonel destek gerekir yapmaya değmez.
Çok sağolasın elinden geldiği kadar yardımcı oldunuz

Top Bottom