İçini aç veya internette aynı modelin içini açan birini bul en kolay öyle anlarsın, yazılımla anlamanın pek mümkünatı yok.Acer aspire 3 a315-58g laptop aldım ama ssd kapasitesi az geliyor HDD almayı düşünüyorum ama HDD yuvası varmı diye bilmiyorum CPU Z uygulamasına baktım ama bişe anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
İçini açtım HDD için boşluk var ama HDD yi bağlama yeri yok gibiİçini aç veya internette aynı modelin içini açan birini bul en kolay öyle anlarsın, yazılımla anlamanın pek mümkünatı yok.
İçini açtım HDD için boşluk var ama HDD yi bağlama yeri yok gibi
İnternette bu modelin benzerleri var onlarda var HDDİçini aç veya internette aynı modelin içini açan birini bul en kolay öyle anlarsın, yazılımla anlamanın pek mümkünatı yok.
Resim atabilir misin?İçini açtım HDD için boşluk var ama HDD yi bağlama yeri yok gibi
Maalesef fotorafını çekmedimResim atabilir misin?
Anakartta soket varsa bağlama kablosu halledilir de adamlar 20 cent ucuza gelsin diye komple soketi lehimlemiyor bazen eğer öyle bir şeyse baya uğraştırır ve profesyonel destek gerekir yapmaya değmez.Maalesef fotorafını çekmedim
Ssd yi arttırsam içinde Windows fln gidecekResim atabilir misin?
Anladım anakartta boş soket var gibiydi ama emin değilimAnakartta soket varsa bağlama kablosu halledilir de adamlar 20 cent ucuza gelsin diye komple soketi lehimlemiyor bazen eğer öyle bir şeyse baya uğraştırır ve profesyonel destek gerekir yapmaya değmez.
Çok sağolasın elinden geldiği kadar yardımcı oldunuzAnakartta soket varsa bağlama kablosu halledilir de adamlar 20 cent ucuza gelsin diye komple soketi lehimlemiyor bazen eğer öyle bir şeyse baya uğraştırır ve profesyonel destek gerekir yapmaya değmez.