L lorzor 80+ Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 1 1 Nisan 2025 #1 Herkese iyi forumlar arkadaşlar Monster Abra A5 cihazım sabahtan beri şarjda şimdi ise çalıştırma tuşuna basıldığında ekran gelmiyor ama laptop çalışıyor ne yapmam gerekiyor herkese teşekkür ediyorum şimdiden
Herkese iyi forumlar arkadaşlar Monster Abra A5 cihazım sabahtan beri şarjda şimdi ise çalıştırma tuşuna basıldığında ekran gelmiyor ama laptop çalışıyor ne yapmam gerekiyor herkese teşekkür ediyorum şimdiden
I isimbulamadım13213 80+ Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 2 5 Nisan 2025 #2 Fanlar dönüyor mu peki sıkıntı bence bataryanızın aşırı dolumu eğer çözümü bulamazsanız bir tamirciye götürüp bataryanızı değiştirebilirsiniz Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Nisan 2025 eğer fanlar dönmüyorsa ve ışıklardan başka bir şey yoksa sıkıntı batarya sıkıntısı olabilir
Fanlar dönüyor mu peki sıkıntı bence bataryanızın aşırı dolumu eğer çözümü bulamazsanız bir tamirciye götürüp bataryanızı değiştirebilirsiniz Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Nisan 2025 eğer fanlar dönmüyorsa ve ışıklardan başka bir şey yoksa sıkıntı batarya sıkıntısı olabilir