Neler Yeni

Laptop'dan Masaüstüne dosya aktarımı nasıl yapabilirim?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Laptop'da büyük bir dosya var flash belleğime sığamayacak kadar büyüklükte bunu Masaüstü bilgisayarıma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Laptop'da büyük bir dosya var flash belleğime sığamayacak kadar büyüklükte bunu Masaüstü bilgisayarıma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
leptopun harddiskin sökün masa üsütüne bağla aktar ordan

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Kablolarının nerede olduğunu bilmiyorum kasadaki. Başka türlü olmaz mı? (Zarar vermek istemediğimden :d)
hocam youtuba da masaustu pc harddısk nasıl takılır yazarsan sonuca ulasabılırsın emın ol cok kolya ve zarar verebılecek tarafı yok

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam youtuba da masaustu PC harddısk nasıl takılır yazarsan sonuca ulasabılırsın emın ol cok kolya ve zarar verebılecek tarafı yok
Aklımdan geçiyordu. Peki üstüne direk vidalamasam direk kasanın oraya koysam sorun olur mu?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Modeminiz medya sunucu özelliği destekliyorsa büyük boyutlu bir usb bellek takın laptop ve masaüstü pc o modeme bağlı olsun. Laptoptan medya sunucuya aktar medya sunucudan da masaüstü pc ye

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeminiz medya sunucu özelliği destekliyorsa büyük boyutlu bir usb bellek takın laptop ve masaüstü PC o modeme bağlı olsun. Laptoptan medya sunucuya aktar medya sunucudan da masaüstü PC ye
8GB'lik boşta flash belleğim var sanırsam diski masaüstüne takacağım kolay çıkıyor zaten. Teşekkürler önerin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,216
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom