leptopun harddiskin sökün masa üsütüne bağla aktar ordanLaptop'da büyük bir dosya var flash belleğime sığamayacak kadar büyüklükte bunu Masaüstü bilgisayarıma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
hocam youtuba da masaustu pc harddısk nasıl takılır yazarsan sonuca ulasabılırsın emın ol cok kolya ve zarar verebılecek tarafı yokKablolarının nerede olduğunu bilmiyorum kasadaki. Başka türlü olmaz mı? (Zarar vermek istemediğimden :d)
Aklımdan geçiyordu. Peki üstüne direk vidalamasam direk kasanın oraya koysam sorun olur mu?hocam youtuba da masaustu PC harddısk nasıl takılır yazarsan sonuca ulasabılırsın emın ol cok kolya ve zarar verebılecek tarafı yok
Modeminiz medya sunucu özelliği destekliyorsa büyük boyutlu bir usb bellek takın laptop ve masaüstü pc o modeme bağlı olsun. Laptoptan medya sunucuya aktar medya sunucudan da masaüstü pc yeLaptop'da büyük bir dosya var flash belleğime sığamayacak kadar büyüklükte bunu Masaüstü bilgisayarıma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
8GB'lik boşta flash belleğim var sanırsam diski masaüstüne takacağım kolay çıkıyor zaten. Teşekkürler önerin için.Modeminiz medya sunucu özelliği destekliyorsa büyük boyutlu bir usb bellek takın laptop ve masaüstü PC o modeme bağlı olsun. Laptoptan medya sunucuya aktar medya sunucudan da masaüstü PC ye
hayır sorun olmazAklımdan geçiyordu. Peki üstüne direk vidalamasam direk kasanın oraya koysam sorun olur mu?
Tabi sizin yönteminiz daha mantıklı olur8GB'lik boşta flash belleğim var sanırsam diski masaüstüne takacağım kolay çıkıyor zaten. Teşekkürler önerin için.