Laptoplarda fps düşüklüğü

OneMqn

80+
Reaksiyon skoru
20
Öncelikle merhaba şimdi ben gtx 1660ti ekran kartına sahip am ryzen 7 3750h işlemcili 16 gb ramli bir nootebook kullanıyorum ama anlayamadığım bi şekilde cs go da 4:3 1024*768 ayarlarda ortalama 150 fps alıyorum yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(Düşük ayarlarda)

Son düzenleme:
Genelde laptoplar zaten düşük fps verir. 30.000tllik bilgisyarı olan bir arkadaşım var ama fps sıkıntıları çekiyo . Oyun oynıycaksan keşke önceden araştırsaydın laptopla nasıl oynanır diye.

Çözünürlük ayarlarınızın düşük olması laptopa yük bindirmiyor olabilir. MSI Afterburner ile test edip inen yüke bakabilirsiniz. Yük binmediği için yani örneğin GPU %80'de çalıştığı için istediğiniz performansı alamıyor olabilirsiniz ki genelde böyle ekranın kendi çözünürlüğüne uyumsuz olan çözünürlüklerin buna neden olduğuna sıkça şahit oldum.

Öncelikle merhaba şimdi ben gtx 1660ti ekran kartına sahip am ryzen 7 3750h işlemcili 16 gb ramli bir nootebook kullanıyorum ama anlayamadığım bi şekilde cs go da 4:3 1024*768 ayarlarda ortalama 150 fps alıyorum yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(Düşük ayarlarda)
Fps max 0 yaparmısınız

Geri