Çalışmayan özellikler için driverları kendin kurmalısın laptopunun seri numarasını kullandığın markanın sitesine girerek tüm yazılımlarına ulaşabilirsin.Laptop aldım geldi windows 10 kurdum fakat açıldığın da ınternete erişim olmuyor, ses aygıtları kullanılmıyor, touchpad de kullanılmıyor yardım eder misiniz acil
Maalesef yurtta kaldığım için bunu yapamamKablolu şekilde internete bağlanmayı denediniz mi?
Windows güncellemelerini yaptın mı ?Maalesef yurtta kaldığım için bunu yapamam
Hocam normalde Windows kurulumu yaparken genel sürücüleri kuruyor da bazen böyle durumlar da yaşanabiliyor en kötü ihtimal telefonu kablolu şekilde bilgisayara bağlayıp telefondan internet bağlantısını en azından WiFi sürücüsünü kurmak için paylaşabilirsin.Maalesef yurtta kaldığım için bunu yapamam
Evet öyle yaptım şimdi wifi düzeldi fakat ses ve touchpad te sıkıntı var hala devam ediyor güncelleme umarım hepsi bitince bu ikisinin de sorunu ortadan kalkarHocam normalde Windows kurulumu yaparken genel sürücüleri kuruyor da bazen böyle durumlar da yaşanabiliyor en kötü ihtimal telefonu kablolu şekilde bilgisayara bağlayıp telefondan internet bağlantısını en azından WiFi sürücüsünü kurmak için paylaşabilirsin.
Muhtemelen güncellemeler bitince sorun kalmayacaktır olurda windowsun kendi güncellemesiyle de sorunlar devam ederse laptop'un internet sitesinden manuel olarak da sürücüleri indirip kurabilirsin.Evet öyle yaptım şimdi wifi düzeldi fakat ses ve touchpad te sıkıntı var hala devam ediyor güncelleme umarım hepsi bitince bu ikisinin de sorunu ortadan kalkar
Lenovo ideapad gibi bi cihazsa WiFiLaptop aldım geldi windows 10 kurdum fakat açıldığın da ınternete erişim olmuyor, ses aygıtları kullanılmıyor, touchpad de kullanılmıyor yardım eder misiniz acil