Neler Yeni

LAPTOPTA BAZI AYGITLAR KONUSUNDA ACİL YARDIM

mami00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muammer Mecit
Laptop aldım geldi windows 10 kurdum fakat açıldığın da ınternete erişim olmuyor, ses aygıtları kullanılmıyor, touchpad de kullanılmıyor yardım eder misiniz acil

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Kablolu şekilde internete bağlanmayı denediniz mi?

Twedie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Yıldız
Laptop aldım geldi windows 10 kurdum fakat açıldığın da ınternete erişim olmuyor, ses aygıtları kullanılmıyor, touchpad de kullanılmıyor yardım eder misiniz acil
Çalışmayan özellikler için driverları kendin kurmalısın laptopunun seri numarasını kullandığın markanın sitesine girerek tüm yazılımlarına ulaşabilirsin.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Maalesef yurtta kaldığım için bunu yapamam
Hocam normalde Windows kurulumu yaparken genel sürücüleri kuruyor da bazen böyle durumlar da yaşanabiliyor en kötü ihtimal telefonu kablolu şekilde bilgisayara bağlayıp telefondan internet bağlantısını en azından WiFi sürücüsünü kurmak için paylaşabilirsin.

mami00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muammer Mecit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam normalde Windows kurulumu yaparken genel sürücüleri kuruyor da bazen böyle durumlar da yaşanabiliyor en kötü ihtimal telefonu kablolu şekilde bilgisayara bağlayıp telefondan internet bağlantısını en azından WiFi sürücüsünü kurmak için paylaşabilirsin.
Evet öyle yaptım şimdi wifi düzeldi fakat ses ve touchpad te sıkıntı var hala devam ediyor güncelleme umarım hepsi bitince bu ikisinin de sorunu ortadan kalkar

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Evet öyle yaptım şimdi wifi düzeldi fakat ses ve touchpad te sıkıntı var hala devam ediyor güncelleme umarım hepsi bitince bu ikisinin de sorunu ortadan kalkar
Muhtemelen güncellemeler bitince sorun kalmayacaktır olurda windowsun kendi güncellemesiyle de sorunlar devam ederse laptop'un internet sitesinden manuel olarak da sürücüleri indirip kurabilirsin.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Lenovo ideapad gibi bi cihazsa WiFi
biostan disable bi şekilde gelmiş olabilir geçen başıma geldi driver kursam bile açılmıyordu meğerse biosta ayar varmış bi ihtimal aklında bulunsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537