Destiny
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Selam herkese! Monster Abra V12.1.2 kullanıyorum. Cs go gibi genelde online odaklı oyunlar oynuyorum ve laptopta darboğaz sorunu yaşıyorum. Darboğaz sorununun fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.
Not: Bu sorunun yakalayabildiğim hali. Fotoğraf çekiminden hemen sonra CPU kullanımı %100de, GPU kullanımı %10 altında kalarak 4 fps ile 10 fps arası sabitlendi.
Ayrıyeten aynı bilgisayarda mouse stuttering sorunu yaşıyorum. Oyunda herhangi bir fps düşmesi, takılma veya donma gibi sorunlar olmamasına rağmen fare takılıyor veya fare laglanıyor. İşlemci kullanımım %100 olduğu zamanlar bu sorunu yaşadığımı gözlemledim.
Bilgisayarımın Özellikleri:
-İ5 7300HQ
-GTX 1050
-16 GB 2400Mhz Ram
-1TB 7200Rpm HDD
Kullandığım Fare: Logitech G102 Prodigy
Arka Planda Açık Uygulamalar:
-Monster Kontrol Merkezi
-Sound Blaster Equlaizer
-Oyun Oynadığım İçin Steam
Not: Bu sorunun yakalayabildiğim hali. Fotoğraf çekiminden hemen sonra CPU kullanımı %100de, GPU kullanımı %10 altında kalarak 4 fps ile 10 fps arası sabitlendi.
Ayrıyeten aynı bilgisayarda mouse stuttering sorunu yaşıyorum. Oyunda herhangi bir fps düşmesi, takılma veya donma gibi sorunlar olmamasına rağmen fare takılıyor veya fare laglanıyor. İşlemci kullanımım %100 olduğu zamanlar bu sorunu yaşadığımı gözlemledim.
Bilgisayarımın Özellikleri:
-İ5 7300HQ
-GTX 1050
-16 GB 2400Mhz Ram
-1TB 7200Rpm HDD
Kullandığım Fare: Logitech G102 Prodigy
Arka Planda Açık Uygulamalar:
-Monster Kontrol Merkezi
-Sound Blaster Equlaizer
-Oyun Oynadığım İçin Steam