https://www.epey.com/laptop/acer-aspire-f5-573g-5105.html Arkadaşlar laptopum bu ben bu laptopun harddiskini çıkartıp yeni harddisk veya ssd takabilir miyim ve boş ram slotu var mı
harddisk im sorunlu da benim değişiyor mu peki önceliğim harddiskimi değiştirmekİki tane RAM slotu bulunuyor yani bir 8GB RAM daha ekleyebilirsiniz. M.2 NVMe destekli SSD slotu da bulunmakta.
Değiştirebilirsiniz. Videodaki gibi değiştirilebilir:harddisk im sorunlu da benim değişiyor mu peki önceliğim harddiskimi değiştirmek
Harddisk ve ssd olarak ne takabilirim peki ben donanımda hiç anlamıyorumda ram slotuda varmış oraya hangi rami takabilirimDeğiştirebilirsiniz. Videodaki gibi değiştirilebilir:
CPU-Z programını indirip programda Mainboard ve SPD sekmesinin ekran görüntüsünü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.Harddisk ve ssd olarak ne takabilirim peki ben donanımda hiç anlamıyorumda ram slotuda varmış oraya hangi rami takabilirim
CPU-Z programını indirip programda Mainboard ve SPD sekmesinin ekran görüntüsünü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.