Laptopta internet var fakat telefonda yok

Reaksiyon skoru
51
dün gece elektirik gitti ve geri geldi fakat internet dün geceden bu yana yok. laptopu acayım dedim laptopta baglanıyor. Laptop üzerinden ağ paylaşımı yapınca diğer cihazlara da internet geliyor. Bu nasıl saçma bir hata? Nasıl düzeltirim

dün gece elektirik gitti ve geri geldi fakat internet dün geceden bu yana yok. laptopu acayım dedim laptopta baglanıyor. Laptop üzerinden ağ paylaşımı yapınca diğer cihazlara da internet geliyor. Bu nasıl saçma bir hata? Nasıl düzeltirim
modem resetlemeyi denediniz mi

hayır ama izlediğim videolar da tekrar kurmak için manuel olarak bilgiler girmek gerekiyormuş. Modemim tp link. Bu yuzden servisi arayacağım sanırım
servislik durum yok hocam reset attiktan sonra iss nizin verdigi kullanici adi ve sifreyi girmeniz yeterli oluyor modem arayuzune girerek

Telefona reset at başıma geliyor arada. Tamamına reset atmana gerek yok ağ ayarlarına atsan yeter.

Geri