Laptopta Overclock Yapabileceğimizi Nasıl Anlarız?

Arcturus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
3,334
Merhabalar Ben Laptopuma 8gb Ram 240gb ssd ve İşlemciyi overclocklamak istiyorum overclock yapabileceğimizi nasıl anlarız şimdiden teşekkürler :)

Laptopun Özellikleri:
işlemci: i3 5015u
Ram: 4gb
HDD: 500gb
Ekran kartı: 920m 2gb

Merhabalar Ben Laptopuma 8gb Ram 240gb ssd ve İşlemciyi overclocklamak istiyorum overclock yapabileceğimizi nasıl anlarız şimdiden teşekkürler :)

Laptopun Özellikleri:

ssd yi nasıl oc yapacan voltajla gb mı arttıracaksın

ssd yi nasıl oc yapacan voltajla gb mı arttıracaksın
düz sistemi yazmış işte ram e veya cpu ya oc yapılıyorsa söyleyin ben laptoptan anlamıyorum maalesef

işlemci oc yapabilirsin fakat bilen birisiyle yapman lazım. bırde laptopta öok önermem çünkü oc yapınca daha fazla ısınır parçalar.
peki herhangi bir işemci değişikli oluyormu laptoplarda onu yapayım oluyorsa bilen biriyle

Çok fazla yanlış bilgi verilmiş bu konuda..

Öncelikle U serisi işlemciler OC olmaz, mobil işlemcilerde sadece HK olanlar olur. Bazı pahalı laptop'larda masaüstü işlemcileri var, onlar değişir, mobil işlemciler değişmez. SSD OC olur ama zor iş girmiyorum bile. Sistemde sadece ekran kartına OC yapabilirsin. Ekrana da yapılır ama önermem.

Laptopta OC yapılması tehlikeli olur. Zaten genelde laptoplar OC edilemiyor.

Laptopun Özellikleri:
İşlemci anakarta lehimli olduğundan ötürü maalesef değiştiremiyorsunuz. :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,199
Üyeler