Deniz....
80+ Bronze
Dahası
Daha önce böyle bir şey yoktu.Bir iki saat önce valorant a girip market e bakayım dedim meraktan, laptop şarja bağlı değildi.5-10 dk desenlere vs baktım (işim kısa sürer diye fanları açmadım)ara ara takılmalar oldu sonra ekran bir anda siyah oldu ve birkaç saniye içinde laptop kapandı.Tekrar açmaya çalıştım ama power tuşuna basınca açılmıyordu (şarjı %80-90 civarı idi).
Az önce eve geldim laptopu şarja taktım şarj ışığı yandı power tuşuna bastım bilgisayar açıldı şifre girdim vs .valorant arka planda çalışıyordu hemen görev yöneticisinden kapattım. Bilgisayarın arkasından bir cızırtı sesi duydum yaklaşık 1-2 dk devam etti bu cızırtı sesi o sırada fanları açtım falan (belki içine ufak bir parça kaçmıştır, masada kullanıyordum sonuçta olur da ufak toz , kırıntı falan vardır diye) Sonra cızırtı sesi kesildi.
Şuan laptop şarjda.
Sizce oyunda iken neden bir anda siyah ekran oldu ve laptopun arasından cızırtı sesi geldi ?
Bı fikri,bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Az önce eve geldim laptopu şarja taktım şarj ışığı yandı power tuşuna bastım bilgisayar açıldı şifre girdim vs .valorant arka planda çalışıyordu hemen görev yöneticisinden kapattım. Bilgisayarın arkasından bir cızırtı sesi duydum yaklaşık 1-2 dk devam etti bu cızırtı sesi o sırada fanları açtım falan (belki içine ufak bir parça kaçmıştır, masada kullanıyordum sonuçta olur da ufak toz , kırıntı falan vardır diye) Sonra cızırtı sesi kesildi.
Şuan laptop şarjda.
Sizce oyunda iken neden bir anda siyah ekran oldu ve laptopun arasından cızırtı sesi geldi ?
Bı fikri,bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?