pili yavaş yavaş öldürürAklımı kurcalayan bi soru var
Laptopun şarjı %100 ama prize takılı ve ben öyle kullanıyorum diyelim bunun bi zararı varmıdır çoğu yerde okuduğum kadarıyla pilin şarjı 100 olduğu zaman hala prize takılıysa gücü pilden değilde adaptörden alıyormuş.
Soruyu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Alakası yok kardeşim telefon değil bunlar gücü ekstra dolan bataryadan değil direkt adaptörden alıyor bu yüzden de daha fazla fps de veriyor.Bataryası çıkmayan laptop olduğunu bilmiyordum, Kendin bilirsin. Bir süreden sonra batarya zayıflayacak bu kesin. Ona göre göze al.
Yeni nesil bataryalar öyle oluyor. Telefonumda sürekli kullanıyorum bir şey olmadı. Laptop eski nesile mi kaçıyor artık bilmiyorum.ama batarya %100 iken gücü prizden alıyor bataryaya hiçbişey olduğu yokki
laptopu daha dün aldım yeni yanipili yavaş yavaş öldürür
düzeltme yeniler harici
bir sıkıntı olmaz yani dimi dediğim gibi kullansamAlakası yok kardeşim telefon değil bunlar gücü ekstra dolan bataryadan değil direkt adaptörden alıyor bu yüzden de daha fazla fps de veriyor.
araştırıp bakmak lazımlaptopu daha dün aldım yeni yani
Reis, kendi laptop'mda batarya çıkartıp kullanıyordum sürekli bir şey yoktu. Daha sonra zor geldi çıkarmak Bataryada kullandım, bir süre sonra %30 35 40 arası kapanıyordu artık.Alakası yok kardeşim telefon değil bunlar gücü ekstra dolan bataryadan değil direkt adaptörden alıyor bu yüzden de daha fazla fps de veriyor.
bizde 11 yıllık var allahına kavuştu pili7 senelik külüstür bir laptopdayım şu an o bile bataryadan yemiyor doluyken.
benimkinin de kavuştu bir kaç ay önce ama bununla alakası yok dandik bir laptop ztn.bizde 11 yıllık var allahına kavuştu pili
bendeki dandik degil de plastigi gevremiş hala yaşıyor ama içten içe yok oluyor bir defa açiyim dedim elimde kalıyordubenimkinin de kavuştu bir kaç ay önce ama bununla alakası yok dandik bir laptop ztn.