Neler Yeni

Yardım Laptopu Açtıktan 1dk Sonra Fanlar %100 Çalışıp Laptop Kapanıyor

YusufHMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Hamamcı
Selam Herkese,

Monster Abra A5 v16.6.1 modelini kullanıyorum 9 aydır düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Dün sabah oyun oynayacaktım Laptopu açtım her şey normaldi sonra birden işlemci kullanımı %5 iken fanlar %100 çalışmaya başladı. Tam o sırada laptopun power ışığıda yanıp sönmeye başladı. Ardından 1 dakikada böyle çalışarak birden kapandı. Monstera yazdım elektrik birikmesi olabilir vs. dediler teknik servisimize bekleriz dediler. Sizce Nolmuş Olabilir?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Selam Herkese,

Monster Abra A5 v16.6.1 modelini kullanıyorum 9 aydır düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Dün sabah oyun oynayacaktım Laptopu açtım her şey normaldi sonra birden işlemci kullanımı %5 iken fanlar %100 çalışmaya başladı. Tam o sırada laptopun power ışığıda yanıp sönmeye başladı. Ardından 1 dakikada böyle çalışarak birden kapandı. Monstera yazdım elektrik birikmesi olabilir vs. dediler teknik servisimize bekleriz dediler. Sizce Nolmuş Olabilir?
En sağlıklı şey servise göndermek yanlış bir şey yaparsın pc bileşenlerine zarar verebilirsin

YusufHMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Hamamcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Evet goturucem zaten ancak finaller var ondan sorayım dedim.
Monster dediği olabilir elektirik birikmesi veya yazılımsal sıkıntı olabilir veya yanlıklışla bios ta bazı aylar oluyor pc açılınca tam perfomansta çalış tarzı seçenek oluyor öyle bir şey olabilir kasalı pc olsa bios sıfırla dene dicemde laptopmuş

Top Bottom