Neler Yeni

LAPTOPU Bataryası sökmeden temizlik

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
Gördüğünüz fırça ile sadece aralardaki kaba tozları aldım bide fanın arasında ufak tozlar vardı onlar da üfleyince gitti elimi hiçbir yere sürmedim statik olmasın diye bir şey olmamıştır demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sadece bakır boruya dokundum bişey olur mu

Ekler

• IMG_20240322_190133.jpg
    IMG_20240322_190133.jpg
    3.4 MB · Hit: 53

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
chade
denemeden bilemezsin. bundan sonra bataryayı sökmeden bir şey yapma yine de.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bir şey olacağını hiç zannetmiyorum hocam, şimdiye kadar batarya sökmeden birçok işlem yaptım laptopta sorun olmadı. Yine de siz bir dahaki sefere tedbiren sökün isterseniz.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey olacağını hiç zannetmiyorum hocam, şimdiye kadar batarya sökmeden birçok işlem yaptım laptopta sorun olmadı. Yine de siz bir dahaki sefere tedbiren sökün isterseniz.
denemeden bilemezsin. bundan sonra bataryayı sökmeden bir şey yapma yine de.
Bios sıfırlanıyormuş sökünce doğru mu ben pek anlamıyorum sıfırlanır diye uğraşmak istemedim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bios sıfırlanıyormuş sökünce doğru mu ben pek anlamıyorum sıfırlanır diye uğraşmak istemedim
Kendi laptopumu yıllardır bataryasız prize takılı kullanıyorum bios sıfırlanmadı sanmıyorum böyle bir şey olduğunu

yenigeldim

80+ Silver
BİOS pili ayrı. Kaldı ki sıfırlansın. Pili sökmemenin bedeli daha ağır olabilir. Gereksiz risk almışsın.

Strangersupuk

80+ Bronze

Farex

80+ Silver
Gördüğünüz fırça ile sadece aralardaki kaba tozları aldım bide fanın arasında ufak tozlar vardı onlar da üfleyince gitti elimi hiçbir yere sürmedim statik olmasın diye bir şey olmamıştır demi

Arkadaşlar sadece bakır boruya dokundum bişey olur mu
KArdeşim sakın öyle bir şey yapma bende senin gibi zamanında yaptım sonra ne mi oldu :D anakart çipset yaktı kısa devre oldu aman diyim.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
KArdeşim sakın öyle bir şey yapma bende senin gibi zamanında yaptım sonra ne mi oldu :D anakart çipset yaktı kısa devre oldu aman diyim.
Zaten 3 yıldır çok az toz birikmiş hatta 4 galiba daha da uzun süreler açmam zaten tek fan var içinde öyle aman aman bir cihaz değil. teşekkür ederim

Farex

80+ Silver
Zaten 3 yıldır çok az toz birikmiş hatta 4 galiba daha da uzun süreler açmam zaten tek fan var içinde öyle aman aman bir cihaz değil. teşekkür ederim
Yani istersen 10 bin liralık istersen 100 bin liralık laptop olsun bunlar oluyor maalesef.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
Sonuç değişmiyor. Pil her türlü sökülmeliydi
yeni nesil laptoplarda bios pili yok, bataryayı kullanıyor bios pili olarak.
BİOS pili ayrı. Kaldı ki sıfırlansın. Pili sökmemenin bedeli daha ağır olabilir. Gereksiz risk almışsın.
Doğru söylüyorsunuz ama elimi sürecek bir şey yapmadığım için sökmeden sadece temas edince olmuyor mu kısa devre . Birde çok yeni bir cihaz değil 2019 yada 20 nin cihazı içinde i5 10210u mevcut ve bios pili ayrı kendim gördüm

Yani istersen 10 bin liralık istersen 100 bin liralık laptop olsun bunlar oluyor maalesef.
Yok hocam öyle demek istemedim yani çok fan hızlandıran bir cihaz olmadığı için çok toz toplamış anlamında senin demek istediğini anladım ben

Top Bottom