Neler Yeni

Laptopu Garantiye Götürünce Yeni Laptopla Değişmesini İsteyebilir Miyim??

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Dostum kendim teknik servisim? :D 6 Yıldır Ses Görüntü üzerine servis veriyorum tamirlik durum varsa tamir edilirki buda orijinalliği bozmaz çünkü arızalı parça yerine firmanın gönderdiği yeni 0 parçayı takıp tamir ederiz tamirlik bir durum yok yada uzun sürecek ise müşteriye yenisini veririz
teknik servis olman dogru bilgiyi verebilecegin anlamına gelmiyor eğer cihaz servise gönderilip tamir edildikten sonra tekrar arıza verirse müşteriye değişim hakkı doğuyor bunudamı biz söyleyelim sen sadece servissin bence ne yetkili ne tekniksin :D

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
teknik servis olman dogru bilgiyi verebilecegin anlamına gelmiyor eğer cihaz servise gönderilip tamir edildikten sonra tekrar arıza verirse müşteriye değişim hakkı doğuyor bunudamı biz söyleyelim sen sadece servissin bence ne yetkili ne tekniksin :D
Türkiye'ye Markaları getiren biziz? Ses Üzerine Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyiz ürün tamir ediliyorsa edilir edilmezse değişime gider gidip 1/2 diyot için yeni mal verilmez haa ama senin garanti firman oyuncak gibi uğraşmadan zaten bende. Çıkmıyor diyip gelen geçene yeni ürün veriyorsa orası ayrı olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Türkiye'ye Markaları getiren biziz? Ses Üzerine Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyiz ürün tamir ediliyorsa edilir edilmezse değişime gider gidip 1/2 diyot için yeni mal verilmez haa ama senin garanti firman oyuncak gibi uğraşmadan zaten bende. Çıkmıyor diyip gelen geçene yeni ürün veriyorsa orası ayrı olay
ben türkiyedeki kanuna göre konuşuyorum hocam kendi aklımdan çizdiklerime göre değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,014,684
Üyeler
160,732
Son üye
fawkes71
Top Bottom