Neler Yeni

Yardım Laptopu garantiye verirken garanti belgesine gerek varmı

Merhaba predator laptopum var yarın bakıma götüreceğim bide 1 2 sorunu var daha 2 sene olmadı garantisi devam ediyo büyük ihtimal sadece laptopu ve şarj adaptörünü koysam yetermi garanti belgesi kutusu faturadını vs koymama gerek varmı

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Qwerty1029384756
Biraz garip gelecek fakat evet garanti belgeleri ile götürün fakat ne olur ne olmaz önce garanti belgesinin fotoğrafını çekin. Belge kaybolursa sıkıntıya girmeyin.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Garanti için sen aramadın mı zaten müşteri hizmetlerini sen zaten kayıt açtığın için sana kargo kodu verirler eğer verdiyseler gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz garip gelecek fakat evet garanti belgeleri ile götürün fakat ne olur ne olmaz önce garanti belgesinin fotoğrafını çekin. Belge kaybolursa sıkıntıya girmeyin.
Hocam onların bi işlevi yokki tarih imza falan yok o eskidendi satıcı imza falan atardı artık fatura tarihine bakılıyor

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
EmreE
Merhaba predator laptopum var yarın bakıma götüreceğim bide 1 2 sorunu var daha 2 sene olmadı garantisi devam ediyo büyük ihtimal sadece laptopu ve şarj adaptörünü koysam yetermi garanti belgesi kutusu faturadını vs koymama gerek varmı
var

Shourd

80+ Gold
Ben koymadan yoladım bişi olmadı bakımı yaptılae yoladılar kutusunda yolladım ve adaptörü kaybolmasın diye müşteri temsilcisi de dedi gereksiz şeyleri koymayın kayb olabilir diye benim deneyimim bu

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti için sen aramadın mı zaten müşteri hizmetlerini sen zaten kayıt açtığın için sana kargo kodu verirler eğer verdiyseler gerek yok

Hocam onların bi işlevi yokki tarih imza falan yok o eskidendi satıcı imza falan atardı artık fatura tarihine bakılıyor
Hocam elden vereceğim laptopu faturasınımı çıkarayım o zaman

Ben koymadan yoladım bişi olmadı bakımı yaptılae yoladılar kutusunda yolladım ve adaptörü kaybolmasın diye müşteri temsilcisi de dedi gereksiz şeyleri koymayın kayb olabilir diye benim deneyimim bu
Markası ney hocam laptopunuzun

Shourd

80+ Gold

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Volkan

olmaz olur mu geçen sene kasayı garantiye almadılar o yüzden satıcıda ilgilenmeyince elimde patladı kasanın kontrolcüsü

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ara sor lazım mı diye ne kasıyon hocam ? Göndermeden önce kargo kodu alırken söylemiş olması lazım zaten çoğu marka istemez gene de sor bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom