Neler Yeni

Yardım Laptopu monitöre bağlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet yağız
merhabalar laptopumu monitöre bağlıyorum fakat istediğim verimi alamıyorum monitör 240hz ve 120 hz alıyorum bunun sebebi nedir yardım edebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhabalar laptopumu monitöre bağlıyorum fakat istediğim verimi alamıyorum monitör 240hz ve 120 hz alıyorum bunun sebebi nedir yardım edebilir misiniz
ve sorun şu bağlama yeri intel uhd olarak gözüküyor bunu değiştiremiyorum ana ekran kartına bağlayamıyorum

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Yağız DERELİ
1080p için konuşuyorsak; monitör HDMI girişi ve laptop HDMI çıkışı sürümlerinin en kötü 2.0 olması gerek. Ayrıca HDMI 2.0 destekleyen bir kablo kullanıyor olmanız gerek. Bunların uygun olduğundan emin olduktan sonra windows ayarlarınızı ve MUX switch ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1080p için konuşuyorsak; monitör HDMI girişi ve laptop HDMI çıkışı sürümlerinin en kötü 2.0 olması gerek. Ayrıca HDMI 2.0 destekleyen bir kablo kullanıyor olmanız gerek. Bunların uygun olduğundan emin olduktan sonra windows ayarlarınızı ve MUX switch ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekiymontör 1080

1080p için konuşuyorsak; monitör HDMI girişi ve laptop HDMI çıkışı sürümlerinin en kötü 2.0 olması gerek. Ayrıca HDMI 2.0 destekleyen bir kablo kullanıyor olmanız
hacım cahilliğimi maruz gör anasını satayım yarım saat yazı yazmaya çalışıyorum ilk defa forumda bişey soruyorum kusura bakma sadece mux switch nedir ilk defa duyuyorum ve nasıl yapıcam

Son düzenleme:

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Yağız DERELİ

hacım cahilliğimi maruz gör anasını satayım yarım saat yazı yazmaya çalışıyorum ilk defa forumda bişey soruyorum kusura bakma sadece mux switch nedir ilk defa duyuyorum ve nasıl yapıcam
MUX switch, intel ile nvidia ekran kartları arasında manuel geçiş sağlayabilmenizi sağlayan birim. Her laptopda olmuyor. İsterseniz model bilginizi paylaşın, bakalım.

Top Bottom