Neler Yeni

Laptopu satıp masaüstü PC toplamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Arkadaşlar merhaba.

Çok önemli bir şey soracağım aklımda böyle bir plan var lütfen konu hakkında bilgisi olan kişiler tavsiye verirse çok memnun olurum. Aşağıdaki resimdeki özelliklerde olan ASUS laptopum var. 2 yıl oldu alalı hiçbir sıkıntısı yok tertemiz. Teknolojik cihazlarıma gözüm gibi bakarım çünkü. İşimden dolayı zamanında laptop aldım ama artık çok ihtiyacım yok masaüstüne geçiş yapabilirim. Sİzce bu laptopu satsam ve parasına bir masaüstü dizsem performans ve oyunlarda fps olarak avantaj elde eder miyim?

Örneğin şuan CS-GO'da çok düşük ayarlarda 150 civarı fps alıyorum laptop da. Bu işe bu maceraya kalkışmalı mıyım sizce? Üzerine koyabileceğim şuan nakitim yok. Çevre ekipmanlarım var monitör hariç. Bu laptop şuan 5000 tl civarı koyuluyor nette 2. el.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

my pc.PNG

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar merhaba.

Çok önemli bir şey soracağım aklımda böyle bir plan var lütfen konu hakkında bilgisi olan kişiler tavsiye verirse çok memnun olurum. Aşağıdaki resimdeki özelliklerde olan ASUS laptopum var. 2 yıl oldu alalı hiçbir sıkıntısı yok tertemiz. Teknolojik cihazlarıma gözüm gibi bakarım çünkü. İşimden dolayı zamanında laptop aldım ama artık çok ihtiyacım yok masaüstüne geçiş yapabilirim. Sİzce bu laptopu satsam ve parasına bir masaüstü dizsem performans ve oyunlarda fps olarak avantaj elde eder miyim?

Örneğin şuan CS-GO'da çok düşük ayarlarda 150 civarı fps alıyorum laptop da. Bu işe bu maceraya kalkışmalı mıyım sizce? Üzerine koyabileceğim şuan nakitim yok. Çevre ekipmanlarım var monitör hariç. Bu laptop şuan 5000 TL civarı koyuluyor nette 2. el.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Eğer kolay taşınabilir olması ve her zaman yanınızda bulunması önemli değilse geçmeniz daha mantıklı. Ancak monitorünüz varsa tabii ki. Bir de monitore para verecekseniz laptop kalsın. Ayrıca 5000 ₺ye DA3 alınır ve çok da güzel bir sistemdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah kardeşim yayında şu konuya bi açıklık getirsen bana varya çok ama çok makbule geçer. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Arkadaşlar konu kayboldu gitti sanırım. Yok mu başka tavsiyesi olan yada fikir verebilecek? :)

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Hemen topluyorum bir sistem dostum.

Toplamda 4375 tl tutuyor. Emin ol ki bu pc laptobundan çok daha performanslı. Geri kalan parayla da bir monitör alabilirsin. (yanına depolama da almayı unutma 120gb ssd koydum sadece.)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Hemen topluyorum bir sistem dostum.

Toplamda 4375 TL tutuyor. Emin ol ki bu PC laptobundan çok daha performanslı. Geri kalan parayla da bir monitör alabilirsin. (yanına depolama da almayı unutma 120gb ssd koydum sadece.)

Aslında baya iyi gibi aynen. Emeğine sağlık dostum. Teşekkür ederim uğraştığın için. Laptop'ı bi koyuyum bakalım satışa.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Top Bottom