neshter
80+ Bronze
@Mehmet YılmazSonuç olarak bir fırsat
@Mehmet YılmazSonuç olarak bir fırsat
Kim sana sinirleniyor ki? insanlara bildirim gidiyor arkadaş hızlı cevap almak için uyanıklık yapıyorBu kadar atışmaya gerek yok konuyu gördüm ve yazımı yazdım sinirlenicek bi durumda yok.
Şuan laptop satıp masaüstüne geçmek yapilabilecek en mantıklı hareketlerdenMerhaba arkadaslar bende monster abra A5 v17.2 rtx3050ti 4 GB 512nvme SSD i5 11400f var upgrade edilmiş (16 GB yaptim) sorum şu arkadaşlar: bu cihazı 13bine aldım 1 yıl garantisi var şuan 2. el fiyatları 17 18k arası bunu satıp 15 17k arası bir fiyata 3060 V2 çok rahat bulunuyor biraz tırtıklar veya biraz daha para eklersem 18 20bine 3060ti masaüstü sistem alabiliyorum. Monitör ve çevre.birimleri konusunda sıkıntım yok okulum var yaz tatiline kadar toplayarak ve babamdan yardım alarak 7 bin falan biriktirebilirim. Bunları göz önünde bulundurarak bunu satıp masaüstüne geçmek mantıklı mı? (Yanımda laptop taşıyan biri değilim eskiden babamın mesleği dolayısıyla şehir şehir geziyorduk 2 3 ayda bir ondan laptop aldım şimdi öyle bir derdim yok temelli yerleştik)
"Sizin gibiler cevap veriyor" ne demek peki.Kim sana sinirleniyor ki? insanlara bildirim gidiyor arkadaş hızlı cevap almak için uyanıklık yapıyor
O mesajı şimdi gördüm de haksız gelmedi açıkçası. Biz yardım ettikçe böyle sıcak fırsatlara konu açmaya devam ediyorlar"Sizin gibiler cevap veriyor" ne demek peki.
Bilmiyorum da anlık indirimler oluyor bazen o yüzden onaylama sistemi olmayabilir. Admin onaylayana kadar indirim biter zatenKonular neden direkt olarak yollanıyor ki moderatör kontrolünden geçtikten sonra onaylanınca olmuyor mu burda?
Haklısın.Bilmiyorum da anlık indirimler oluyor bazen o yüzden onaylama sistemi olmayabilir. Admin onaylayana kadar indirim biter zaten
Yok sıfır bakıyorum onda2. El monitör mü?
Hocam yanlışıkla açmış olabilir. Sıcak fırsatlardaki sistemlere bakarken üsteki yeni konu aç butonu direk sıcak fırsatlarda konu açıyor. Bende aynı hatayı yapmıştım geçen seneniye cevap veriyorsunuz? sizin gibiler cevap verdiği için bu kendini akıllı sananlar da gelirler sıcak fırsata konu açarlar konu taşınana kadar cevabını alırlar aferin devam böyle
Bütçenizi arttırın eğer 144 hz falan arıyorsanız aramıyorsanız yeterli bir fiyat.Yok sıfır bakıyorum onda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yanlışıkla açmış olabilir. Sıcak fırsatlardaki sistemlere bakarken üsteki yeni konu aç butonu direk sıcak fırsatlarda konu açıyor. Bende aynı hatayı yapmıştım geçen sene