Verin gitsin şimdi satmazsanız 1 2 sene sonra elinizde patlar öyle ölü bir fiyatta vermemişyeni sistem aldım ve eski laptop boşa çıktı satmayı düşünüyodum ama ailem üniverste için satma dedi ama üni ye kadar dayanıcagını düşünmüyorum içinde r5 2500 rx560 var 8k teklif geldi sizce satmalımıyım
dayanır buaradayeni sistem aldım ve eski laptop boşa çıktı satmayı düşünüyodum ama ailem üniverste için satma dedi ama üni ye kadar dayanıcagını düşünmüyorum içinde r5 2500 rx560 var 8k teklif geldi sizce satmalımıyım
ama sonra gitmez bu fiyatadayanır buarada
şuan için bile güçsüz bir cihaz . r5 2500 zaten cpu gücü düşük üstüne de 3050ti bile günümüzde yetersiz denildiği oyun sekteründe rx560x gpu bulundurması iyice güçsüz bir cihaz olduğunu ortaya koyuyor. 8k sat gitsin. üni de r5 5500u laptop alırsın kafan rahat olur onu dışarda kullanırsın kasayı evde.yeni sistem aldım ve eski laptop boşa çıktı satmayı düşünüyodum ama ailem üniverste için satma dedi ama üni ye kadar dayanıcagını düşünmüyorum içinde r5 2500 rx560 var 8k teklif geldi sizce satmalımıyım
8k güzel sat gitsinyeni sistem aldım ve eski laptop boşa çıktı satmayı düşünüyodum ama ailem üniverste için satma dedi ama üni ye kadar dayanıcagını düşünmüyorum içinde r5 2500 rx560 var 8k teklif geldi sizce satmalımıyım
şuan için bile güçsüz bir cihaz . r5 2500 zaten cpu gücü düşük üstüne de 3050ti bile günümüzde yetersiz denildiği oyun sekteründe rx560x gpu bulundurması iyice güçsüz bir cihaz olduğunu ortaya koyuyor. 8k sat gitsin. üni de r5 5500u laptop alırsın kafan rahat olur onu dışarda kullanırsın kasayı evde.
çok oyun oynayamadıgım için birtek valodan örnek verebilirim ortalama 90fps ama çok fazla drop yiyodum, bide, iyi derken hangi taraf için iyiİlk defa gördüm böyle bı laptop eğer performansı kasadaki gibi ise çok iyi fiyatı.
sizin için iyi .çok oyun oynayamadıgım için birtek valodan örnek verebilirim ortalama 90fps ama çok fazla drop yiyodum, bide, iyi derken hangi taraf için iyi
2 taraf içinde iyi gibi laptop piyasası garip bişey.çok oyun oynayamadıgım için birtek valodan örnek verebilirim ortalama 90fps ama çok fazla drop yiyodum, bide, iyi derken hangi taraf için iyi
11k (anladınız siz) satarlar . 11k ya 1650 laptoplar satılıyor.sarı sitede millet ortalama 11k ya koymuş onun için biraz çekiniyorum