tpcoffline
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Hocam hepsini denedim olmadı valla anlamadım. Lenovo sitesinden ayrı şekilde de yükledim.Driver güncelleme için yan uygulama kesinlikle önermem. Sistemdeki donanımlar için her zaman doğru sürümü bulmayabilir. Windows Update otomatik olarak driverları bulması lazım aslında. Bulmadıysa Driverbooster'dan değil de aygıt yöneticisinde üzerinde ünlem işareti olan donanıma sağ tıklayıp güncelle de. Genelde ekran kartı yazılımı güncellerken ses güncellemesi de yapıyor aslında.
Sitesinde yazılımlar kısmında ister otomatik ister manuel olarak sürücüleri mevcut. Şimdi baktım. Oradan indirip dener misin?Hocam hepsini denedim olmadı valla anlamadım. Lenovo sitesinden ayrı şekilde de yükledim.
Maalesef denedim hocam denedim ama önce biyerde silmem falan mı gerekiyor anlamadım.Sitesinde yazılımlar kısmında ister otomatik ister manuel olarak sürücüleri mevcut. Şimdi baktım. MOradan indirip dener misin?
Onuda denedim gözükmüyor maalesef.Intel support asistans yüklermisin brocum
Aygıt yöneticisinden ses driver'ına yine sağ tıkla ve kaldır de. Sonra cihazın orjinal sitesinden indirdiğin driver'ı kur. Bir de öyle deneMaalesef denedim hocam denedim ama önce biyerde silmem falan mı gerekiyor anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onuda denedim gözükmüyor maalesef.
denedim yine olmadı maalesefAygıt yöneticisinden ses driver'ına yine sağ tıkla ve kaldır de. Sonra cihazın orjinal sitesinden indirdiğin driver'ı kur. Bir de öyle dene
Hocam çok teşekkürler onlarıda denedim ama olmamıştı.Kullandığın ürünün sitesinde sorun giderme araçları da var. Sorun sadece ses ise linkini atıyorum.
Geçmiş olsun ama yine dediğim gibi driverbooster tarzı driver güncelleme uygulamalarını önermem yeri gelir çeşitli hatalara sebep olur bilginizeHocam çok teşekkürler onlarıda denedim ama olmamıştı.
Ama çok şükür sorun çözüldü, tam olarak nasıl bende bilmiyorum 50 kere sorun gidericileri denedim, sürücüleri yükledim (manuel-oto her türlü denedim) sildim cihazı kaldırdım yeniden algılattım vs ama bir türlü olmadı. En sonunda driver boostera rastgele bir anda güncellemesi geldi ve yaptım düzeldi.![]()