Herkese selamlar elimde Lenovonun linkte bıraktığım laptopu var lakin geçenlerde anakartı yandı ve serviste değişimi yapıldı. Yani çok alakasız olabilir sorduğum soru fakat bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Sorum şu şekilde ben bu laptopta aşırı şekilde FPS dropları deneyimlemeye başladım. Demem o ki PUBG gibi bir oyunda ekran kartı kullanımım %60ı geçmiyor işlemcim de aynı şekilde fakat gel gör ki aşırı şekilde FPS dropları deneyimliyorum bilgisayarım 150 FPS gösteriyorsa %99 FPS bazen 60ların altına bile düşüyor ki anlarsınız bu doğal olarak akıcılığı bitiriyor. Dedim ki sorun PUBG gibi bir oyunun optimizasyon rezilliği olabilir başka bir oyunu deneyim dedim. SnowRunner , STALKER 2 gibi oyunlarda da aynı sorunları deneyimliyorum. Tavsiyeleriniz nedir laptoplarda bu akıcılığı arttırmanın bir yolu var mı? Zamanında böyle bir sorun yaşadığımda Nvidia sürücüsü güncellediğimde sorunum düzelmişti lakin şuan bütün driverlarım güncel. BIOS'um da aynı şekilde bu drop yaşama olayı gerçekten çok soğuttu beni. Son olarak 16 GB bir Crucial marka bir RAM upgrade i yapmak istedim taktım fakat bilgisayarım ertesi gün birden donmaya başladı o yüzden ben de RAM'i iade ettim. Tavsiyelerinize açığım şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.
Lenovo LOQ 15IRX9 83DV009CTR Notebook
Lenovo LOQ 15IRX9 83DV009CTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com