Neler Yeni

Sebebi Çözülemeyen FPS Drop !

SVSLI58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gürsel KILAVUZ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım | Yazılım
Instagram
@kilavuzgursellll
Steam
kilavuzgursel
İşlemcinin Hyperthreading ayarını kapat. Bazı oyunlarda ters tepiyor ama çoğu oyunda faydasını gördüm ben. AMD nin bazı sürücüleri bazı oyunlarda sorun yapıyor onunla da alakalı olabilir.

Oyunlarda FPS sabitlemek en temizi bence. Ben Hyperthreading kapatıp FPS sabitliyordum gayet iyi oynanıyordu.

Bende 10400F ile 6600XT vardı ama, sende 6700XT var haliyle darboğaz sende baya fazladır ama yine böyle çözülür umarım.

Edit: Undervolt falan da yapma mümkünse ondan da oluyor olabilir.
Undervolt olmadanda fark etmiyor hocam ve undervoltta kart cok daha verimli ve soguk çalışıyor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Undervolt olmadanda fark etmiyor hocam ve undervoltta kart cok daha verimli ve soguk çalışıyor.
Hocam yani driver ile alakalı bir durumun yok, işlemcin bu kartın dengi değil. Ya FPS sınırı koyacaksın, ya 1080p den 1440p ye geçiceksin. (FPS kaybını azaltmak için FSRR MOD iş yapar) bu iki seçenek dışında 6700XT nin verimini almak istiyorsun . Daha iyi bir işlemciye geçiceksin. Yani Yazılımsal bir sorun göremiyom burada.

fspdrop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ibrahim
Yav gozunu sevdigim kardesim ayni sistem ayni karti kullanan kullanıcı var anlamiyor musun hala. Ayni sistemle test yapan adamlar var hala bunu anlayamiyor musun. Ayni driver ile ayni donanim ile testler yapanlar var. Test videosunu yaptigimiz adamda aynısını kullaniyor. Bilgisayara getirip 3060 ti bagladik bir tane gık bile demedi yani simdi ben sana mi inanayim basima gelene mi inanayim. Abi bırakın be su fanboylugu Allah askina.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o mod cyberpunkda kurulu faydasi var ama bir nebze
NVIDIA varken AMD bakmam. AMD GPU kısmı bazen gereksiz hatalarla uğraşırken kendini bulabilirsin.

SVSLI58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gürsel KILAVUZ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım | Yazılım
Instagram
@kilavuzgursellll
Steam
kilavuzgursel
NVIDIA varken AMD bakmam. AMD GPU kısmı bazen gereksiz hatalarla uğraşırken kendini bulabilirsin.
Bulduk zaten hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yani driver ile alakalı bir durumun yok, işlemcin bu kartın dengi değil. Ya FPS sınırı koyacaksın, ya 1080p den 1440p ye geçiceksin. (FPS kaybını azaltmak için FSRR MOD iş yapar) bu iki seçenek dışında 6700XT nin verimini almak istiyorsun . Daha iyi bir işlemciye geçiceksin. Yani Yazılımsal bir sorun göremiyom burada.
Hocam mesela darbogaz yapması degil islemci zaten 10700k olarak güncellenecek. Burada mesele oyunlar akici sekilde oynanirken drop ve takilmalarin olmasi. 6700xt muadili kartla deneyince 1080p de darbogaz var ancak drop sorunu yok. Ayrıca VSR'dan çözünürlüğü 2kya cekipde denedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom