Neler Yeni

Yardım LAPTOPUM BOZULDU SANIRIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
Victus 16 r7 7840hs 4060 kullanıcısıyım. Son 1 haftadır oyunlara girdiğimde ilk başta bu problemi yaşıyodum şuan iyice bozuldu masaüstünde de yapıyor. Aniden gücü kesip tekrar veriyo gibi. Adaptörü çıkarttığımda da taktığımda da sorun aynı.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Victus 16 r7 7840hs 4060 kullanıcısıyım. Son 1 haftadır oyunlara girdiğimde ilk başta bu problemi yaşıyodum şuan iyice bozuldu masaüstünde de yapıyor. Aniden gücü kesip tekrar veriyo gibi. Adaptörü çıkarttığımda da taktığımda da sorun aynı.

Isınma sorunu olmadığından eminim bu arada

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,117
İsim
Lokman Doğan
Servise gönderin hp ilgili oluyor

Shourd

80+ Gold

Isınma sorunu olmadığından eminim bu arada
Servise gönderin hp ilgili oluyor
Aynen servise gönderin detaylıca açıklayın ve ne istediğinizi iyi belirtin yardımcı oluyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold
Muhtemelen ekran kartı problemi çünkü laptop biraz ısındığında sorun kalkıyo ortadan çok ilginç yani hiç yüksek sıcaklıkta vesaire kullanmadım
Bilemiyorum ama ekran kartından şüpheleniyoraanız furmak üzerinden test yapın. Değerlere bakın ve sorun oluyor öu tskip edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum ama ekran kartından şüpheleniyoraanız furmak üzerinden test yapın. Değerlere bakın ve sorun oluyor öu tskip edin
Test ettim vaad edilen 120 wattın tamamını çekiyo işlemci de aynı şekilde ve laptopa ptm7950 uygulamıştım o yüzden işlemci ve ekran kartı stress teslerinde tam yüke girip 75i geçmiyolar. Acaba soğuk lehime falan düşmüş olabilir mi ekran kartı

Test ettim vaad edilen 120 wattın tamamını çekiyo işlemci de aynı şekilde ve laptopa ptm7950 uygulamıştım o yüzden işlemci ve ekran kartı stress teslerinde tam yüke girip 75i geçmiyolar. Acaba soğuk lehime falan düşmüş olabilir mi ekran kartı
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom