Neler Yeni

Laptopum çok yavaşladı nasıl düzelir ?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
4 5 senelik laptopum var asus markalı
Asus x540LJ XX357t modeli
çok yavaşladı oyun oynarken sorun yok ama bilgisayar açıldıktan sonra 4 5 dakika çok yavaş sonra düzeliyor nasıl düzeltirim şuana kadar hiç format atmadım formatmı attırayım bilgisayarcıya düzelirmi içinde fazla oyun yok sadece pes 13 var hdd kullanıyorum ssd si yok takmak istemiyorum satacagım için.Depolamanın yarısından fazlasıda boş ağır programda yok bunu nasıl çözerim

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Acilista acilan uygulamalari kapatarak bi nebze artirirsin performansi

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
HDD ölmüş büyük bir ihtimal yapılacak bir şey yok disk kullanımı %100 buluyor mu ? Ve formatı kendin at bilgisayarcıya para mı vereceksin ?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD ölmüş büyük bir ihtimal yapılacak bir şey yok disk kullanımı %100 buluyor mu ? Ve formatı kendin at bilgisayarcıya para mı vereceksin ?
bilmiyorumki format atmayı

Atyxah

80+ Silver
Ssdece flashının olması yeterli sana yardım edebilirim benim pc max 2 ayda yavaşlıyor 2 ayda 1 format atıyorum

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssdece flashının olması yeterli sana yardım edebilirim benim pc max 2 ayda yavaşlıyor 2 ayda 1 format atıyorum
Flashım var 16gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozulmasın ama :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun için bir konu açarsan çoğu arkadaş yardımcı olacaktır flash belleğin var mı ?
flash bellek var 16 gb

Nachi

80+ Platinum
Format at windows 10 home kur ssd tak rami 16 yap. İçini temizle macun yenile. Hızlandırma ayarları falan driver yüklersen daha iyi olabilir.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Format at windows 10 home kur ssd tak rami 16 yap. İçini temizle macun yenile. Hızlandırma ayarları falan driver yüklersen daha iyi olabilir.

pc de en ufak ısınma yok satacağım için ram ve ssd almayacağım bana geçici çözüm lazım

Top Bottom