Hayır maalesef. Oyunu sildim başka oyunlar oynuyorum artıksorunu çözebildin mi? aynı sorunu bende yaşıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum.
win 11 den kaynaklı bi ayar yapman lazım da nasıldı hatırlamıyorum bilenler yardımcı olurArkadaşlar Selamun Aleyküm dünden itibaren Valorantı açtığımda bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor. konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Bilgisayarım HP Victus 16
Kanka ama 5 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu birden olduwin 11 den kaynaklı bi ayar yapman lazım da nasıldı hatırlamıyorum bilenler yardımcı olur
ben bilgisayarı yeni aldım ilk girişim ve ilk girişimden itibaren her girişimde yeniden başlattı sıcaklığa baktım işlemci 50 55 derecedeyken kaynaklı işlemciylen alakalı değil benimki belki benimki windows 11 den kaynaklı olan şey ile çözülebilir.Kanka ama 5 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu birden oldu
bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum sürekli yeniden başlatıyor ve pc yi yeni aldığımdan kaynaklı daha çok zorlamadım ondan dolayı bilgisayardan kaynaklı diye korkuyom.win 11 den kaynaklı bi ayar yapman lazım da nasıldı hatırlamıyorum bilenler yardımcı olur